Näin Pia Pakarinen tahkoaa englantia, huh-huh!

piapakarinen-e1339959826978Kun Pia Pakarinen vuosi sitten muutti Hollywoodiin ilkeät kielet narisivat, että hän tulee pian maitojunalla takaisin.
Vaan läl-läl-lää, Juuan tyttö näytti, mistä idän tytöt on tehty. Pia on saanut viime aikoina paljon huikeita työtilaisuuksia, joista viime viikolla uutisoitiin laajalti.
Pia esiintyi Super Bowlin tauolla yli sadalle miljoonalle tv-katsojalle Mersu-mainoksessa, jossa mukana olivat niinkin ”pienet nimet” kuin Usher, Kate Upton ja William Dafoe. Pia oli mainoksessa peräti parissa kohtauksessa.
Sitten uutisoitiin Pian saamasta Celebrity Pink -farkkumerkin sopimuksesta ja siitä, että nainen pääsee tämäniltaiseen Grammy-gaalaan töihin – hänen tehtävänään on toimia tähtien avustajana, eli esimerkiksi ohjata heitä lavalle.
Nykyisin Pia Lamberg -nimellä tunnettu nainen keskittyy Hollywoodissa näyttelijäopintoihinsa sekä tekee siinä samalla myös mallintöitä.
-Nämä molemmat tukevat toisiaan. Näyttelijäntyössä tärkeää on muun muassa oikean aksentin löytäminen, Pia toteaa Metropolin toimittajalle Yhdysvalloista.
Ja aksentti on toden totta löytynyt: näin hyvin Pia puhuu englantia, kuuntele ja katso!
 
 
 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!
Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!