Näin Salkkarit-tähti Hemmo Karja on muuttunut 10 vuodessa: ”Julkisuus on mahdollistanut asioita!” – katso kuvat!

Näyttelijä Hemmo Karja on tuttu Salatuista elämistä, mutta pian hänet nähdään myös suositun Rantabaari-sarjan kolmannella tuotantokaudella.

– Rantabaari on ollut alusta asti hieno kokemus. Suurin ero Salkkareiden kuvauksiin oli tietysti lähes kokonaan uusi näyttelijäkaarti. Tuttuja naamoja runkosarjan puolelta oli vain muutama. Näyttely uusien tuttavuuksien kanssa on kuitenkin sujunut mutkatta ja hahmojen kemiat löytyivät nopeasti. Toinen iso ero on tietysti uudet lavasteet, lokaatiot ja kesäkuvaukset. Salkkareitahan kuvataan kaikkina muina vuodenaikoina kuin kesällä, joten työn tekeminen auringon paisteessa parin kymmenen asteen lämmössä on luksusta, Hemmo kertoo Metropoli.netille.

Rohkeiden kohtausten tekeminen ei jännittänyt Hemmoa.

– Minulta kysytään usein, millaista on tehdä rohkeita kohtauksia. Monilla tuntuu olevan vähän väärä käsitys siitä, että intiimien kohtausten kuvaaminen olisi intiimitilanne itsessään. Tosiasiassa nekin kohtaukset menevät samalla rutiinilla kuin mitkä tahansa muutkin. Ne ovat osa näyttelijän työtä.

Näyttelemisen ohella Janne on opiskellut jo neljä vuotta Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa rahoitusalaa. Opinnot ovat sujuneet mallikkaasti.

– Toivon saavani opintoni pakettiin tulevan vuoden aikana ja pystyväni jatkamaan näyttelemistä vastaisuudessakin. Haaveena on tietysti voida hyvin, viettää aikaa läheisteni kanssa ja päästä tekemään asioita, mitkä ovat mieleeni.

Hemmo oli 18-vuotias, kun hän liittyi vuonna 2011 Salattujen elämien näyttelijäkaartiin. Hän näkee miljoonasarjan tuomassa julkisuudessa niin hyviä kuin huonoja puolia.

– Julkisuuden hyvänä puolena mainittakoon vaikkapa se, että olen saanut mahdollisuuden tehdä ja kokea asioita, joihin en varmasti ilman julkisuutta olisi saanut mahdollisuutta. Varjopuolena kaikissa julkisissa töissä on taas tietysti se, että yksityisyys kärsii. Toistaiseksi julkisuus on kuitenkin tuottanut enemmän hyvää kuin haittaa.

Tältä Hemmo näytti julkisuusuransa alkutaipaleella vuonna 2012.

Tältä hän näyttää nyt.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.