Nainen häpäisi ex-rakastajansa julkaisemalla miehen alastonkuvat sosiaalisessa mediassa

Brittiläinen Laura Arnold, 37, päätti kostaa entiselle rakastajalleen lähettämällä miehestä alastonkuvia tämän vaimolle ja aikuisille lapsille. Kaiken huipuksi Arnold julkaisi kuvat sosiaalisessa mediassa, ja vaati 6000 puntaa eli noin 6700 euroa niiden poistamisesta. Nainen julkaisi myös kuvankaappauksen viesteistä, joita oli vaihtanut rakastajansa kanssa.
Arnoldilla ja miehellä oli noin vuoden pituinen suhde. Myös Arnold oli naimisissa suhteen aikana, ja hän on neljän lapsen äiti. Yhdessä kuvassa mies muun muassa pitää kiinni sukuelimestään suihkussa. Arnold julkaisi kuvan kuvatekstillä, jossa syytti miestä pettäjäksi. Miehen vaimolle ja lapsille lähettämässään viestissä Arnold viittasi itseensä kuvauksella ”psycho bitch” eli hullu ämmä.
Arnold vaati entiseltä rakastajaltaan rahaa kuvien poistamisesta. Mies ei kuitenkaan maksanut, vaan haastoi naisen oikeuteen. Arnold sai kuuden kuukauden ehdonalaisen vankeustuomion. Hän sai myös kahden vuoden lähestymiskiellon entistä rakastajaansa ja tämän perhettä kohtaan.
– Tämä on halveksuttava rikos. Yritit aiheuttaa huolta ja häpeää – et vain rakastajallesi vaan myös hänen perheelleen. Se on anteeksiantamatonta, tuomari totesi.
Lähde: Metro UK


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.