Nainen kohteli tarjoilijaa niin töykeästi, että poikaystävä jätti hänet

Kohteliaisuus on ilmaista, mutta töykeydellä voi menettää ihmissuhteen.

Reddit-käyttäjä lustfulspiritanimal on naispuolinen tarjoilija, joka jakoi Redditissä sittemmin poistetun tarinansa opetuksena töykeille ravintola-asiakkaille.

Tarjoilija palveli ystävänpäivän illan aikana ravintolassa mm. 16 hengen ryhmää, jonka jäsenet tiesivät olevansa melko vaativia, mutta käyttäytyivät silti ystävällisesti, kaikki paitsi ”Angie”.

Tarjoilijan mukaan ensimmäiseksi Angie kiroili tarjoilijalle, kun häneltä ei otettu ensimmäiseksi alkujuomatilausta. Sitten hän ihmetteli, miksei hän jo saanut juomaansa, vaikka tarjoilija ei ollut ehtinyt vielä kerätä kaikkien muiden pöydässä olevien juomatilauksia. Angien poikaystävä, ”Luis”, pyyteli tarjoilijalta anteeksi tyttöystävänsä puolesta.

Seuraavaksi Angie söi toisen seurueessa olevan naisen alkuruoan. Angie perusteli asian sanomalla: ”Miten mun muka pitäis tietää, mitä mä tilasin?” Poikaystävä muistutti Angieta, että tämä ei ollut edes tilannut alkuruokaa. Sitten Angie tuijotti tarjoilijaa ja sanoi: ”No tuon typerän ämmän ei ois sitten pitänyt laittaa sitä mun eteen, jos se ei kerran ollut mun.” Jälleen poikaystävä pyyteli anteeksi Angien puolesta.

Tarjoilijan mukaan Angien käytös jatkui samanlaisena pitkin iltaa, mutta muu ryhmä oli niin hyvissä fiiliksissä, että hän yritti olla välittämättä yhdestä häiriköstä.

Kun tarjoilija toi illan päätteeksi laskut, Luis pyysi häntä antamaan ne hänelle, ja hän jakaisi ne sitten itse muille.

Tarjoilija oli jo palvelemassa toisaalla erästä ystävällistä pariskuntaa, kun Angie ryntäsi hänen luokseen ja huusi: ”Sä oot niin vitun laiska, ettet ees pysty antaan meille meidän laskuja. Sä vaan heität ne vitun pöydälle. Miten me voitais tietää mitä me tilattiin? Nyt hilaat persees heti takas meidän pöytään ja lopetat höpinät kaveries kanssa ja teet vitun työsi!”

Tarjoilija kertoi Angielle tässä vaiheessa hakevansa paikalle ravintolapäällikön, jonka kanssa tämä voisi jatkaa keskustelua.

Tarjoilija näki, kun ravintolapäällikkö keskusteli käsiään hurjasti heiluttavan Angien ja silmiään pyörittelevän Luisin kanssa. Kun ryhmä oli maksanut laskunsa, tarjoilija huomasi, että jokaisesta oli vedetty yli tipit eli palvelurahat. Tarjoilija meni perään kysymään asiasta yhdeltä ryhmän naisilta, joka suuttui kun huomasi, että kaikki tipit oli vedetty yli. Luis ja hänen veljensä pahoittelivat tarjoilijalle ja antoivat hänelle 40 dollaria tippiä.

Loppuiko tarina tähän? Ei loppunut.

Tarjoilija nimittäin kertoi, mitä vielä tapahtui. Hän näki Luisin kävelevän Angien luo. Tarjoilija ei kuullut, mitä mies sanoi tyttöystävälleen, mutta sen jälkeen koko ravintolakerros kuuli Angien vastauksen: ”Sä jätät mut jonkun typerän tarjoilijan takia? Vitut siitä ja vitut susta! Säkin oot yks vitun ämmä!”

Karma näyttää joskus hoitavan asioita hyvinkin nopeasti, myös eroja…

Lähde: Someecards

Kuvituskuva: Pixabay


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.