Onko tässä euroviisujen suurin yllättäjä? Huippuvideo!


Euroviisujen tämän hetken kuumimmaksi nimeksi sosiaalisessa mediassa on noussut yllättäen ruotsalainen Tommy Krångh, joka ei edes osallistunut koko kilpailuun. Tai osallistui, tavallaan…
48-vuotias Krångh esitti Ruotsin euroviisukarsintojen kappaleet viittomakielellä neljän muun tulkin kanssa. Yllä näkyvä netissä jaettu suoritus on kuitenkin niin huikea, että Krånghista on tullut todellinen viraalisensaatio.
Ruotsin sosiaalisessa mediassa jo vaaditaan, että Tommy Krångh pitäisi lähettää Wienin finaaleihin.
Kuten videosta näkyy, Krånghin tulkkaus on kenties viihdyttävin ja positiivisin esitys, mitä viittomakielisen tulkkauksen saralla on koskaan nähty. Ei siis ihme, että videota on katsottu YouTubessa jo yli 1,3 miljoonaa kertaa, vain kolmessa päivässä.
– Koko maailmani on mennyt mullin mallin. Olen innoissani ja iloinen; internetistä on tullut niin paljon rakkautta, Krångh sanoo.
Tulkkaaminen ei ole muutenkaan mikään läpihuutojuttu, mutta Krånghin esitys on vaatinut erityisen paljon harjoittelua. Hän sanoo valmistautuneensa Ruotsin karsintojen finaaliin intensiivisesti peräti viisi viikkoa.
Tanska tarjosi viittomakielistä tulkkausta viime vuoden finaaleissa Kööpenhaminassa, ja tänä vuonna ensimmäistä kertaa euroviisujen historiassa Wienin finaaleista tarjotaan halukkaille maille tulkkauspalvelua kansainvälisellä viittomakielellä.
Vielä ei ole tiedossa, johtaako netissä räjähtänyt viraalimenestys Krånghin Wieniin asti.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta

Jä vastaus

Your email address will not be published.