Onko tässä kaikkien aikojen kallein perheloma?

Viiden tähden lomakeskus Oetker on suunnitellut kahdeksan päivää kestävän perheille suunnatun lomamatkan Ranskaan. Hulppea lomapaketti sisältää muun muassa helikopterilentoja ja hiihtotunteja.
Matka alkaa Courchevelin lumisilta vuorilta, jossa vieraille tarjotaan luksusmajoitus ja huippuopettajien pitämiä hiihtotunteja. Matka sisältää myös retken Meribelin lävitse koiravaljakolla ja helikopterilennoilla.

Sen jälkeen siirrytään yksityisellä lentokoneella Pariisiin. Kaupungissa matkailijat yöpyvät kuuluisassa Le Bristol -hotellissa Woody Allenin ohjaaman Midnight in Paris -elokuvan ympäristössä. Siellä lapset saavat tehdä elokuvasta oman versionsa. Sen jälkeen muun muassa kierretään erilaisia huippumuseoita ja tehdään kierros vanhoilla hevosvankkureilla.
Pariisissa ruokaillaan kolmen Michelin-tähden ravintolassa ja autonkuljettaja on kokoajan valmiudessa kaupunkikierrosta varten.
Kuulostaa unelmien talvilomalta, mutta sen hinta saattaa olla monelle esteenä. Matkasta joutuu pulittamaan noin 445 000 euroa.
Lähde: The Sun
Kuva: Wikimedia Commons


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jä vastaus

Your email address will not be published.