Opettaja makasi neljän oppilaan kanssa – pitkä vankilatuomio uhkaa

Entistä opettajaa Jessie Lorene Golinea, 25, syytetään oikeudessa seksin harrastamisesta neljän oppilaan kanssa. Tietojen mukaan Goline otti oppilaisiin yhteyttä tekstiviesteillä, jotka kävivät yhä vihjailevammiksi.
Eräs oppilaista kertoi Golinen lähettäneen hänelle viestin, jossa pyysi häntä tulemaan asuntoonsa. Oppilaan mentyä asuntoon he olivat harrastaneet seksiä.
Toinen oppilas kertoi Golinen hakeneen hänet autolla asunnolleen, missä he olivat harrastaneet seksiä kaksi kertaa. Oppilas kertoi viranomaisille, että toinenkin oppilas oli vieraillut asunnossa samana yönä.
Kolmas oppilas kertoi Golinen lähettäneen hänelle seksuaalisesti vihjailevia viestejä sekä kuvan itsestään alusvaatteisillaan. Oppilaan mukaan Goline oli kertonut pojan näyttävän hyvältä tunneilla, ja että hän haluaisi harrastaa seksiä tämän kanssa, mutta tämä oli liian nuori.
Goline kertoi viranomaisille harrastaneensa seksiä neljän oppilaan kanssa, mutta väitti uskoneensa yhden heistä olleen 18-vuotias. Jos Goline todetaan syylliseksi, häntä odottaa 10-40 vuoden vankeustuomio, tai mahdollisesti jopa elinkautinen.
Lähde: New York Post


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.