Överiksi menneet kauneusoperaatiot – katso videolta top 10

Monet julkkikset ovat käyneet plastiikkakirurgisissa operaatioissa, mutta osa on vienyt ulkonäkönsä muokkaamisen astetta pidemmälle. Jotkut puolestaan ovat päässeet lehtien otsikoihin vain siksi, että ovat käyneet läpi huiman muodonmuutoksen plastiikkakirurgin veitsen alla. YouTube-video esittelee kymmenen överiksi mennyttä kauneusoperaatiota.

1. Amanda Bynes

Näyttelijättären kauneusoperaatiot eivät ole äärimmäisestä päästä, mutta kun teininä otettuja kuvia vertaa siihen, miltä nainen näyttää nykyään, ero on selkeä. Bynesin uskotaan korjauttaneen muun muassa nenäänsä ja silmäluomiaan sekä ottaneen huuliinsa täytettä.

2. Donatella Versace

Kuuluisa muotisuunnittelija näyttää nykyään vahanukelta. Naisen epäillään tasoittaneen ihoa laserilla ja muokanneen jopa kasvojensa luiden muotoa.

3. Joan Rivers

Vuonna 2014 kuollut tähti kävi useissa plastiikkakirurgisissa operaatioissa vuosikymmenten varrella. Koomikkona ja näyttelijänä tunnetulle naiselle tehtiin muun muassa kasvojenkohotus ja nenäoperaatio.

4. Jordan Parke

Meikkitaiteilija tuli tunnetuksi siitä, että hänellä on pakkomielle Kim Kardashianiin. Miehen on arvioitu käyttäneen 150 000 dollaria leikkauksiin näyttääkseen idoliltaan.

5. Krystina Butel

Nainen pääsi julkisuuteen, sillä hän kävi läpi lukuisia kauneusoperaatioita näyttääkseen karikatyyripiirrokselta, joka hänestä tehtiin lomamatkalla. Naiselle on muun muassa laitettu täytettä huuliin ja rintoihin.

6. Lil Kim

Räppäri shokeerasi faneja julkaisemalla Instagramissa kuvan lähes tunnistamattomista kasvoistaan. Naisen iho on valkaistu, silmäluomia kohotettu ja leukaa muotoiltu.

7. Valeria Lukyanova

Barbienuken näköiseksi itsensä muokannut malli on ollut usein veitsen alla. Venäläisnainen on muokkauttanut sekä kasvojaan että kehoaan.

8. Justin Jedlica

Barbien miespuolisen vastineen Ken-nuken näköiseksi itsensä muokanneen miehen kerrotaan käyneen yli 140 operaatiossa.

9. Victoria Wild

Naisen unelma oli näyttää seksinukelta, ja hän muun muassa suurennutti rintansa päästäkseen tavoitteeseensa.

10. Jocelyn Wildenstein

Newyorkilainen seurapiirijulkkis kävi alunperin kauneusleikkauksissa miellyttääkseen aviomiestään. Nainen tavoitteli kissamaista lookia ja on kertonut olevansa tyytyväinen uuteen, vähintään erikoiseen ulkonäköönsä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.