5-vuotias floridalainen Manny Beshara oli kahdestaan kotona 15-vuotiaan sisarensa Madonna Besharan kanssa, kun pojalle tuli nälkä.

Manny nappasi siskon puhelimen tämän huomaamatta ja soitti saadakseen pizzaa. Poika sattui vain tietämään yhden puhelinnumeron, johon hän soitti ja sanoi haluavansa pizzaa. Tällöin sisko huomasi, mitä oli tekeillä ja kun hän otti puhelimen, hän huomasi veljensä soittaneen hätänumeroon. Sisko panikoi ja katkaisi puhelun nopeasti.

Normaalin käytännön mukaan Sanfordin poliisi kuitenkin tuli tarkistamaan tilanteen, koska kyseessä oli voinut esimerkiksi olla hätäpyyntö koodikielellä paikalla olevan uhkaajan takia. Kun kolme poliisia saapui paikalle, he saivat selville mistä oli kyse. Pojalle kerrottiin faktat hätänumeroon soittamisesta, mutta sen jälkeen poliisit olivat niin ystävällisiä, että hakivat hänelle toivomansa pizzan!

Myähemmin poika perheineen toimitti poliisiasemalle kolme pizzaa kotikäynnille tulleille ystävällisille poliiseille ja lupasi jatkossa muistaa, että hätänumero on tarkoitettu vain oikeaa hätää varten.

Alla Sanfordin poliisin julkaisema kuva pojasta pizzoineen.

Lähde: https://www.clickorlando.com/news/boy-who-called-sanford-police-for-pizza-delivery-returns-the-favor

Kuvituskuva: Pixabay