Poliisi pyysi netistä apua kuolemaan johtaneen pyöräonnettomuuden selvittämiseksi – uskomaton tulos yhdestä kuvasta


Poliisilla oli vaikeuksia selvittää Washingtonin osavaltiossa Yhdysvalloissa 9.8. tapahtunutta tapahtunutaa onnettomuutta, jossa menehtyi pyöräilijä. Poliisi uskoi, että auto oli törmännyt pyöräilijään ja paennut paikalta.
Poliisilla oli todisteena romuttunut pyörä ja pieni osa, jonka he uskoivat kuuluvan mustaan autoon.
Johnna Batiste -niminen poliisi julkaisi Twitterissä kuvan osasta toivoen, että joku tunnistaisi, minkä auton osa oli kyseessä. Alla kuva pyörästä ja osasta.


Kuten kuvasta näkyy, kyseistä osaa on hyvin vaikea tunnistaa. Kuva levisi myöhemmin myös Redditissä otsikolla: ”Mikä tämä esine on?” Redditissä mysteeri selvisi nopeasti, sillä Reddit-käyttäjä JeffsNuts tunnisti sen kuuluvan vuoden 1986 Chevrolet Silverado lava-auton lampun kehikkoon. JeffsNuts kertoi toimineensa Marylandin osavaltiossa katsastajana ja joutuneensa hyvin usein tarkistamaan kyseisen auton etuvalojen suuntausta, jolloin myös sen lampun kehikko tuli tutuksi. Mies etsi Googlesta kuvia 1980-luvun Chevrolet-merkkisten lava-autojen etulampuista ja tunnisti oikean osan.
Alle viikko onnettomuuden jälkeen Batiste julkaisi Twitterissä ilmoituksen, että pidätys oli tehty netistä saadun auton osan tunnistamisen ansiosta. Alla kuva pidätetyn autosta.


Tällä kertaa netti osoitti voimansa nopeasti ja posiitiivisessa mielessä!
Lähde: Bored Panda
Kuvat: Twitter / Johnna Batiste


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.