Raumanmeren juhannus on peruttu: ”Nyt on suunnattava katse ensi vuoteen”

Raumanmeren juhannusfestivaali on peruttu jo toistamiseen. Suomen suurimpia rantabileitä ei tänäkään vuonna pystytä järjestämään koronan aiheuttamista rajoitteista johtuen, festivaalien kotisivuilla kerrotaan.

RMJ:n tuotantopäällikkö Jonna Myllykangas kertoo tiedotteessa, että vallitsevissa olosuhteissa RMJ:n arvoista tapahtumaa on mahdotonta järjestää.

– Olimme loppuun asti toiveikkaita ja kartoitimme erilaisia vaihtoehtoja festivaalin mahdollistamiseksi turvallisesti ja vastuullisesti. Meidän on kuitenkin nyt todettava taistelun olevan vielä kesken ja nöyrryttävä.

Tapahtuman järjestäjien prioriteettina on huolehtia esiintyjien, asiakkaiden ja henkilöstön hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

– Siksi nyt on nostettava pää pystyyn ja suunnattava katse ensi vuoteen. Tätä juhannusta on nyt suunniteltu jo vuodesta 2019 saakka, joten RMJ 2022 tulee olemaan kaikkien aikojen upein juhannusfestari ikinä, Myllykangas lupaa.

Festareiden kansainvälisiksi esiintyjiksi oli jo julkaistu muun muassa Galantis, Imanbek, Joel Corry, Tungevaag & Raaban sekä VIZE. Kotimaisista tähdistä mukana olisivat olleet rap-yhtye Gasellit sekä Antti Tuisku. Osa kesän esiintyjistä jäi julkaisematta kokonaan.

RMJ juhlitaan seuraavan kerran juhannuksena Raumalla Otanlahden rannalla 23.-25.6.2022 ja vuosien 2020 ja 2021 lippu käy sellaisenaan sisäänpääsynä myös vuoden 2022 tapahtumaan.

Lue myös:

Hyviä uutisia! Helsingin suurterassi saa jatkoa tulevana kesänä – vain paikka vaihtuu

Kesän ensimmäiset festarit peruttu koronan takia: ”Olimme loppuun asti toiveikkaita”


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta