Realityjulkkis: "Lapsi voi olla homo"

Hottikset-realitysarjasta tuttu Joni Virtanen puolustaa 16-vuotiaan tubettajan, Tuure Boeliuksen valintaa Vuoden homoksi. Lisäksi hän ihmettelee, miksi palkintogaalaa on vaadittu K18-tilaisuudeksi.
– Jotkut tahot yhdisti somessa viattoman 16 vuotiaan pojan heti mielessään seksiaktiin aikuisten miesten kanssa, vain siksi, että hänet tunnustettiin vuoden homoksi. Oi, miksi?   Oli myös iljettävää lukea erään perussuomalaisen lausunto, joka selkästi viittasi seksiin jollain tasolla mm. ”Ronkaisen mukaan vuoden homo -ehdokkaissa olisi pitänyt olla 18 vuoden ikäraja tilaisuuden ”luonteen” vuoksi. – Iltalehti”. Mihinköhän tuolla ”tilanteen luonteen vuoksi” viitataan?

Virtanen muistuttaa, että gaalassa ei ole kyse seksistä, vaan seksuaalivähemmistöjen arvoista.
– Luuleko joku pölvästi, että homot hässivät kyseisessä gaalassa valtoimenaan? Kyseinen tapahtuma ei pidä sisällään minkäänlaista seksuaalista toimintaa, vaan juhlimme seksuaalivähemmistöjen oikeuksia, edistynyttä tasa-arvoa, sekä rohkaisemme toisiamme olemaan, juuri sellainen miksi oletkin syntynyt; Homo, bi, hetero tai transsukupuolinen? Ei merkitystä, Virtanen kirjoittaa blogissaan.
Virtasen mielestä iällä ei ole merkitystä homoseksuaalisuudessa.
– Me homoseksuaalit, lesbot sekä transsukupuoliset tiedetään jo hyvin nuorina seksuaalisesta suuntautumisestamme, eli lapsi voi olla homo! Se ei tarkoita mitään seksuaalista. Ei lasten kuulu edes tietää sellaisista asioista, kuin vasta myöhemmin. Luontainen kiinnostus voi kuitenkin olla samaan sukupuoleen jo lapsena.
Virtanen ottaa keskusteluun mukaan myös uskonnon.
– Tämän kohun ympärillä rypevät aikuiset ihmiset, saavat hävetä itseänsä! Missä tynnyrissä osa ihmisistä vieläkin elää? Siellä samassa tynnyrissä taitavat asua myös tekopyhyys, tyhmyys sekä ajattelemattomuus. Uskon nimissä homoutta sairaudeksikin kutsuvat voisivat ottaa huomioon, että Jumala loi meidät kaikki omaksi kuvakseen, eli Jumalakin on vähän homo. Kannattaa miettiä, kun avaa suunsa, mitä sieltä päästää!
Lue koko kirjoitus Joni Virtasen blogista!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.