Realitysarja Johanna Tukiaisesta alkaa pian


Levylaulaja, tanssija, juontaja, erotiikka-ammattilainen, ammattijulkkis ja lööppikuningatar. Siinä muutama nimitys, joilla Johanna Tukiaista on viimeaikoina kuvailtu. Moni saattaa tuhahtaa ajatukselle ja todeta, ettei asia kiinnosta juuri minua. Tosiasiassa jokaisella suomalaisella, joka lukee lehtiä, kuuntelee radiota, tai katsoo televisiota on mielipide Johannasta. Moni inhoaa ja moni ihailee, mutta kaikki kyllä tietävät kuka hän on ja mitä hän on viimeaikoina tehnyt.
Voi kohtuullisella varmuudella sanoa, että neidin ilmestyessä paikalle, aina tapahtuu. Keikkapaikka toisensa jälkeen murskaa kävijäennätyksiä ja kansa on innoissaan. Julkisuuden hinta on tietysti kova, koska jatkuva juhliminen on tuonut mukanaan tiettyjä lieveilmiöitä. Alkoholi maistuu, mielialalääkkeitäkin kuluu ja välillä pinna katkeaa, kun kansa ja toimittajat huomauttavat asiasta. Viimeaikoina netissä levinnyt kohuvideo Johannan ja Arton tappelusta sai Johannan kyyneliin. Myös Arto esitti oman versionsa tapahtuneesta Metropolille.
Metropoli-tv:ssä 15.11. alkava sensuroimaton realitysarja Koko kansan Johanna keskittyy Johannan ja hänen lähipiirinsä keikkaelämään ja siellä vallitsevaan hurmokseen.
Realitysarjaa kuvataan koko syksyn ajan ja Tukiainen taustajoukkoineen on mahdollista bongata useimpien Suomen kaupunkien parhaissa menomestoissa. Keikoilla Johanna pitää yllä tutun railakasta meininkiä ja ohjelmaan kuuluvatkin tanssiesitys, muutama kappale Johannan musiikkia ja covereita, sekä ainutlaatuinen mahdollisuus viettää hetki Tukiaisen kanssa VIP-alueella. Kaikkea tätä voi seurata vain ja ainostaaan Metropoli.net-viihdepalvelusta.