Realitysarja Johanna Tukiaisesta alkaa pian


Levylaulaja, tanssija, juontaja, erotiikka-ammattilainen, ammattijulkkis ja lööppikuningatar. Siinä muutama nimitys, joilla Johanna Tukiaista on viimeaikoina kuvailtu. Moni saattaa tuhahtaa ajatukselle ja todeta, ettei asia kiinnosta juuri minua. Tosiasiassa jokaisella suomalaisella, joka lukee lehtiä, kuuntelee radiota, tai katsoo televisiota on mielipide Johannasta. Moni inhoaa ja moni ihailee, mutta kaikki kyllä tietävät kuka hän on ja mitä hän on viimeaikoina tehnyt.
Voi kohtuullisella varmuudella sanoa, että neidin ilmestyessä paikalle, aina tapahtuu. Keikkapaikka toisensa jälkeen murskaa kävijäennätyksiä ja kansa on innoissaan. Julkisuuden hinta on tietysti kova, koska jatkuva juhliminen on tuonut mukanaan tiettyjä lieveilmiöitä. Alkoholi maistuu, mielialalääkkeitäkin kuluu ja välillä pinna katkeaa, kun kansa ja toimittajat huomauttavat asiasta. Viimeaikoina netissä levinnyt kohuvideo Johannan ja Arton tappelusta sai Johannan kyyneliin. Myös Arto esitti oman versionsa tapahtuneesta Metropolille.
Metropoli-tv:ssä 15.11. alkava sensuroimaton realitysarja Koko kansan Johanna keskittyy Johannan ja hänen lähipiirinsä keikkaelämään ja siellä vallitsevaan hurmokseen.
Realitysarjaa kuvataan koko syksyn ajan ja Tukiainen taustajoukkoineen on mahdollista bongata useimpien Suomen kaupunkien parhaissa menomestoissa. Keikoilla Johanna pitää yllä tutun railakasta meininkiä ja ohjelmaan kuuluvatkin tanssiesitys, muutama kappale Johannan musiikkia ja covereita, sekä ainutlaatuinen mahdollisuus viettää hetki Tukiaisen kanssa VIP-alueella. Kaikkea tätä voi seurata vain ja ainostaaan Metropoli.net-viihdepalvelusta.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

 • 60€ pelirahaa
 • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
 • Bratislavan kasinomatkan arvonta

6 Kommenttia
 1. nainen 55v. keski-suomi sanoo

  kyllä johannalla on ihan oikeita fanittajia, kuten vaikka minä. olen nähnyt hänen esiintymisensä ainoastaan yhden kerran, se ei ole johannassa tärkein asia, jota seurata. hän on ilmiönä jotakin sellaista, joita syntyy vain muutamia yksilöitä vuosikymmenessä. tabe slior oli oman aikakautensa ilmiö, jota myös seurattiin ihan kaikkea mitä hän vain teki. en toivo mitään pahaa johannalle, hänkin vanhenee ja ”normalisoituu” aikanaan. sinne saakka sanon ainoastaan johannalle, että ”tao ihmeessä niin kauan kuin rauta on kuumaa, kyllä sinä sitten vanhana saat kotona nyhjätä.!”

 2. Ei kiitos sanoo

  Tuksu ei ole todellakaan koko Suomen Johanna!
  Tätä sarjaa ei varmasti ”fani”mielessä katsota, vaan samasta syystä kuin porukka seurailee rouvaa keikoilla. Suurta myötähäpeää tuntien ja pilkan kohteena pitävät.
  Viina, lääkkeet, tappelut, pahoinpitelyt mm….
  Täydellinen romahdus ei varmasti ole Tuksulta kaukana..

 3. Sasu sanoo

  Milloin Tuksu esiintyy Kanarialla ja missä päin Kanariaa? Eikös tämä ole se Suomen + Kanarian kiertue? Kannattaisi jo pikkuhiljaa julkaista ne Kanarian kiertuepaikat ja -ajat, kiitos.

 4. pöljäke sanoo

  Voi kohtuullisella varmuudella sanoa ettei Tuksu ole neiti.

 5. Boring sanoo

  Toi tuksun tepsuttelu ja kännääminen on jo niin nähtyä. Parempi olisi keskittyä seuraamaan toimittajaa joka kulkee tukiaisten lompakkona

 6. MAISA sanoo

  Säälittävää,löysämahainen ja ylipainoinen alkkis kaiken kansan naurettavana ja pilkattavana,mutta itseppä on sitä pyytänyt

Jä vastaus

Your email address will not be published.