Salolaisen kaupunginvaltuutetun päälle roiskui vettä uimahallissa – menetti liikunnan ilon ja vaati kaupungilta 500 euron korvauksia mielipahasta

Salolainen kaupunginvaltuutettu Jaana Haapasalo on noussut varsinaisen mediasirkukseen keskukseen viime päivinä. Haapasalo on nimittäin vaatinut Salon kaupungilta 500 euron korvausta pahoitettuaan mielensä paikallisen uimahallin uimavalvojan käytöksestä.

Korvausvaatimus on jo hylätty sivistystoimenjohtajan sekä vapaa-aikalautakunnon toimesta, mutta Haapasalo ei aio lannistua. Hän kertoikin Turun Sanomille vievänsä asiaa edelleen eteenpäin.

– Kyllä minä vien tämän hallinto-oikeuteen. Mielipahasta ja henkisistä kärsimyksistä on aivan yhtä perusteltua saada korvaus kuin fyysisistäkin vahingoista, hän perustelee lehdelle.

Turun Sanomien mukaan korvausvaatimuksen taustalla on Haapasalon viime heinäkuinen käynti Salon uimahallissa. Hän koki tulleensa kaltoin kohdelluksi, kun viereisellä radalla harjoitellut kilpauimari roiskaisi vettä Haapasalon päälle. Haapasalo valitti asiasta uimavalvojalle, jonka kanssa käyty keskustelu ei osoittautunutkaan kovin hedelmälliseksi.

Haapasalon mukaan hänen ja uimavalvojan välille kehkeytyi erimielisyyksiä, ja keskustelun sisältö aiheutti hänelle mielipahaa ja liikunnan ilon katoamista. Näin ollen Haapasalo koki olevansa oikeutettu uimahallin 6,50 euron käyttömaksun palautukseen sekä 500 euron kärsimyskorvauksiin.

Salon sivistyspalvelujohtaja hylkäsi Haapasalon hakemuksen syyskuussa, ja sittemmin myös oikaisuvaatimus on hylätty. Päätös käyntimaksun palauttamatta jättämiselle perusteltiin sillä, että keskustelutilanne tapahtui vasta liikuntasuorituksen jälkeen, ja korvausvaatimukset mielipahasta ja liikunnan ilon menettämisestä katsottiin lakiin perustumattomiksi.

Lue myös:

Samu Haber soolouralle! Ensimmäinen suomenkielinen kappale julkaistaan perjantaina: ”Paras lääke tunnemyrskyyn oli musiikki”

Elokuvaohjaaja Renny Harlinin 26-vuotias rakas poseeraa yläosattomissa – katso kuumat kuvat!

Martina Aitolehti julkaisi kuvan mysteerimiehen kanssa Dubaissa: ”Jumaloin sinua”


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.