Sauli Koskinen on vuoden 2012 Paras Miespukeutuja

Elle-lehti palkitsi vuoden muotiteot Elle Style Awards -tapahtumassa keskiviikkona 24. lokakuuta. Upea gaalajuhla järjestettiin neljännen kerran. Elle-lehden lukijat saivat äänestää vuoden parhaat pukeutujat. Ääniä annettiin yli 10 000 ja Paras Miespukeutuja -äänestyksen voitti Sauli Koskinen. Paras Naispukeutuja -palkinnon voittajaksi äänestettiin Sara La Fountain.
Elle Style Awards -tuomaristo kuvasi Koskisen voittoon johtanutta tyyliä rockahtavaksi. Avaintekijöitä Koskisen pukeutumisessa ovat tiukat farkut yhdistettyinä rentoon t-paitaan ja tyköistuvaan pikkutakkiin. Koskinen panostaa asusteisiin ja suosii näyttäviä kenkiä ja koruja.
Sauli Koskinen kulkee pukeutumisessa omia polkujaan, mutta on edelläkävijänä aina muodissa. Hänen voittonsa sopii siis hyvin Ellen tämänvuotiseen tavoitteeseen nostaa Style Awardsissa esiin muotiammattilaisten lisäksi myös omalla tyylillään muotia tulkitsevia taitureita. Koskisen mallikuvat ja pukeutumistyyli keräävät kehuja niin kaduilla kuin muotijulkaisuissakin. Kesällä 2012 kansainvälinen FAULT Magazine julkaisi usean sivun verran Koskisen muotikuvia.
Koskisen olemus on taattua tyyliä ja tasoa ilman turhaa tärkeilyä. Maailmanmiehen stailin alla piilee myös piristysruiske: sekä yli miljoonan kävijän kotisivulla että nettimedian blogissa Saulin jutut hauskuuttavat ihmisiä ja rakentavat positiivista Suomi-kuvaa faneille ympäri maailman. Saulin iloisuus innostaa ja hänen kykynsä kohdata kanssaihmiset lämmittää.
– Kiitos, äänestäjät, että valitsitte tällaisen tyypin voittajaksi! riemuitsi Koskinen kiitospuheessaan Elle Style Awards -gaalassa.
Katso Elle Style Awards -tilaisuudessa keskiviikkona 24.10. heti tuoreeltaan voiton jälkeen tehty Koskisen videohaastattelu: www.elle.fi/style12/rock-tyylin-ytimessa
Kooste Elle Style Awards -gaalasta esitetään MTV3-kanavalla perjantaina 26.10. kello 21.00 ja uusitaan AVAlla 28.10. klo 20. Ohjelma on myös katsottavissa Katsomo.fi:ssä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.

1 Kommentti
  1. Elli sanoo

    Totta. Twitteriä lukiessa törmää usein siihen, että Saulin ihailijat haaveleivat matkasta Suomeen ja monet yrittävät opiskella suomeakin. Sauli tekee Suomesta tunnettua ja luo siitä positiivista kuvaa. Hän jos kukaan ansaitsisi jonkinlaisen matkailunedistämispalkinnon.

Jä vastaus

Your email address will not be published.