Tuiskun suunnittelema kahden konsertin spektaakkeli siirtyy vuodella.

Poplaulaja Antti Tuisku, 36, ilmoittaa Instagram julkaisussaan Olympiastadionin keikkojen peruuntuvan ja siirtyvän ensi vuoteen.

– Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa ihmisten terveys ja hyvinvointi on kuitenkin tärkeintä. Ja kun varmuutta elokuuta koskevista rajoitteista ei vielä ole, emme myöskään voi pitää tuotantoa käynnissä tämän pidempään. Siksi olemme tehneet päätöksen siirtää tämän vuoden elokuun 21. ja 22. päivälle suunnitellut Helsingin Olympiastadionin Bailantai-konsertit kesäkuulle 2021, hän kirjoittaa.

Tuiskulle konserttien siirtyminen on harmillista. Hän korostaa kirjoituksessaan, että konsertit ovat kuitenkin pieni asia kokonaisuudessa jossa on kyse ihmisten terveydestä ja tulevaisuudesta.

– Haluan artistina kantaa vastuuni näissä talkoissa siirtämällä jo sovitut stadionkeikat ensi vuodelle. Haluan että kaikki saavat Olympiastadionin keikoilla nauttia täysillä eikä kenenkään tarvitse pelätä tai jännittää. Lupaan että kun Bailantai-viikonloppu vihdoin koittaa, on se jotain, mitä ihmisten on todellakin kannattanut odottaa!

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Seiska