Seiska: Matti Nykäsen jättivelkojen summa paljastui – ”Tämä oli järkytys!”

Mäkihyppylegenda Matti Nykäsen Pia-leski on paljastanut Seiskalle miehensä perunkirjoituksessa paljastuneiden velkojen suuruuden.

Pia ja aikansa ylivoimaisimman mäkihyppääjän kolme lasta pääsivät juuri ennen juhannusta käymään läpi perunkirjoitusta, jolloin paljastui, että Matilta ei jäänyt jaettavaksi lainkaan rahaa, vaan pelkästään velkaa.

– Paljastui yllättäviä asioita. Matti oli ottanut 12 000 euron joustoluoton, josta oli ehtinyt maksaa vasta puolet. Sen lisäksi hän oli vinguttanut luottokorttia seitsemällä tonnilla, ja tietenkin oli myös lähes 40 000 euron autolaina. Toivottavasti auto menisi kaupaksi, se helpottaisi velkataakkaa, Pia huokasi Seiskalle.

Pia kertoi, että oli suuresti järkyttynyt asiasta, koska ”Matilla oli aina rahaa”. Pian mukaan Matti oli aikonut testamentata hänelle kaiken paitsi lasten lakiosuuden, mutta ei ehtinyt tehdä sitä, koska ei luonnollisestikaan arvannut aikansa vielä koittavan.

Pia pelkää menettävänsä Matin velkojen vuoksi kotinsa, eli Joutsenossa sijaitsevan omakotitalon, jonka hän osti Matin kanssa viisi vuotta sitten.

Lähde: Seiska


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta