Sharon Osbourne paljastaa, kuinka monen naisen kanssa Ozzy petti häntä

X Factor -ohjelman tuomaristossa istuva Sharon Osbourne, 64, oli vähällä ottaa avioeron miehestään Ozzy Osbournesta viime vuonna, kun tämän neljän vuoden suhde kampaajaan paljastui. Sharon on avautunut nyt lisää Black Sabbath -laulajan sivusuhteista. Hän paljasti haastattelussa Ozzyn pettäneen häntä kuuden eri naisen kanssa.
– Heitä oli yhteensä kuusi. Joku venäläinen teini, englantilainen hieroja, meidän hierojamme täällä, ja kokkimme, Sharon luetteli.
Sharon kertoi, että kuullessaan miehensä suhteesta kampaajaan hän ei ollut uskoa asiaa todeksi. Hän kertoo pettämisen käyneen ilmi, kun Ozzy lähetti hänelle vahingossa viestin, joka oli tarkoitettu rakastajattarelle.
– Katsoimme televisiota, Ozzy yhdellä sohvalla ja minä toisella, ja hän lähetti minulle sähköpostia. Kysyin häneltä, miksi hän lähetti minulle sen typerän viestin. Ozzy väitti, ettei hän ollut lähettänyt minulle mitään, ja nappasin hänen puhelimensa näyttäen: ”Katso!”, Sharon avaa paljastumisen yksityiskohtia.
Pari erosi tilapäisesti suhteen paljastuttua, mutta sen jälkeen he ovat korjanneet välinsä. Ozzy, 68, käy terapiassa päästäkseen irti seksiaddiktiostaan.

Lähde: Daily Record


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.