Stylisti valehteli – nainen sai kammottavan allergisen reaktion!

Chemese Armstrong on 35-vuotias terveystietoinen fitness-asiantuntija. Hän tietää olevansa allerginen parafenyleenidiamiinille eli PPD:lle, jota käytetään hiusten värjäyksessä. Kun Armstrong päätti värjäyttää hiuksensa, hänen ihotautilääkärinsä suositteli hennapohjaista väriainetta, joka on kasvipohjainen eikä siinä ei ole kemikaaleja.
Maaliskuussa 2016 Armstrong kävi kauneudenhoitosalongissa Texasin Austinissa värjäyttämässä harmaantuneita hiuksia. Hän kehotti stylistiä käyttämään hennapohjaista väriainetta, koska hänellä on PPD-allergia. Stylisti vakuutti käyttämänsä aineen olevan turvallista, mutta kotona Armstrongille selvisi, että hänelle oli valehdeltu. Stylistin käyttämässä väriaineessa oli PPD:tä ja seuraukset Armstrongille olivat vakavat.

Kotona Armstrongiin iski erittäin paha allerginen reaktio ja hän joutui sairaalaan, eikä päässyt töihin viikkoon. Armstrong jakoi sosiaaliseen mediaan kuvia allergisesta reaktiosta, joka vain paheni seuraavien päivien aikana. Hänen kasvonsa turposivat kammottavalla tavalla. Hänen silmänsä muurautuivat umpeen ja päänahka kutisi sekä poltteli. Lääkäri jopa pelkäsi, että reaktio voisi vaikuttaa hänen hengitykseensä.
Armstrong selvisi kokemuksestaan, mutta kannattaa aina miettiä tarkkaan, ketä kauneudenhoitajaa aikoo käyttää ja voiko hänen ammattitaitoonsa luottaa. Katso alta video Armstrongin kehon rajusta reaktiosta hiusten värjäykseen väärällä aineella!
https://www.youtube.com/watch?v=TH0Kwc7JXfU
Lähde: Pipergress


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit
Lataa...