Suomalaisjulkkis joutui seksuaalisen häirinnän kohteeksi Budapestissa!

Seksikäs povipommi ja mm. Viidakon tähtöset -sarjasta tuttu Maisa Torppa kirjoittaa blogissaan joutuneensa seksuaalisen häirinnän kohteeksi Budapestissa, vieläpä useaan otteeseen. Ensin Torppa kehuu Budapestia ja ilmoittaa luulleensa Pariisin olleen ikuinen rakkautensa, mutta muuttaneensa mieltään nähtyään Budapestin, joka on hänen mielestään maailman kaunein kaupunki.
Maisa Torppa jatkaa:
”Sitten päästään tän päiväisiin tositapahtumiin. Aamupäivä: mies käveli kadulla vastaan ja tarrasi tisseistä kiinni. Iltapäivä: kahvilassa mies kosi ensin, sen jälkeen tarjosi seksistä rahaa ja kun sekään ei mua innostanut, niin loppujen lopuksi päätti takapuolesta kouraista.
Ilta: Mentiin pitkän shoppailupäivän päätteeksi palkitsemaan ittemme kokovartalohieronnalla. Paikka sijaitsi pääkadulla ja oli todella siisti hienoine kalusteineen ja mainoksineen. Hierontahuoneeseen mut ohjasi pieni hento nainen. Riisuin siinä sitten itteni ja jätin alushousut jalkaan tietysti. No ovi sitten aukesi ja tajusin että paikalle olikin tullut iso roteva mies. Enpä nyt siitäkään vielä ymmärtänyt hälytyskellojen soivan, vaan siinä vaiheessa rupesi mietityttämään kun mies veti pikkuhousuni pois. Siinä sitten kauhusta kankeana tunsin kun mies roiskutteli hierontaöljyä (toivottavasti se oli öljyä) joka paikkaan. Siis kirjaimellisesti joka paikkaan. Ei siinä sitten mitään, hieronta oli erittäin rentouttava, mitä nyt vähän turhan läheltä hieroi etu- ja takareisiä. Ja vielä jouduin maksamaan tästä kaikesta paskasta!!! Mies ylpeänä maksaessani kyseli vuolaasti, että nautinko. JOO EN NYT KAUHEASTI. Tiesin että alan toiminta on miesten keskuudessa suosiossa, mutta naisille tarjotut palvelut ovat kyllä ihan uus tuttavuus.
Kaiken kaikkiaan hieno maa!”