Suomalaispariskunnalle todellinen shokkiherätys hotellissa pääsiäisenä

Pariskunnat yöpyvät hotelleissa useimmiten lomalla, jolloin he tietenkin haluavat rentoutua kaikessa rauhassa ilman arkielämän kiireitä. Aina asiat eivät kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan, ja joskus rentouttava loma voi jopa muuttua traumaattiseksi kokemukseksi.
On monia tapahtumia, jotka voivat pilata loman, kuten lentojen ja matkatavaroiden myöhästelyt, odottamattoman huonot hotellihuoneet, mölyävät seinänaapurit, ruokamyrkytykset, jne. Yleisiin ongelmiin voi ainakin mielessään varautua, mutta eräs pariskunta kohtasi suomalaisessa hotellissa pääsiäislomallaan jotain sellaista, johon he eivät olisi mitenkään osanneet voida varautua. Tapahtuma syöpyi molempien mieliin ja on vaivannut heitä siitä lähtien.
Metropoli.netin lukija Matti kertoo lähteneensä avovaimonsa kanssa pääsiäislomalle pienehköön Pohjois-Suomessa sijaitsevaan hotelliin, jossa asiat sujuivat aluksi hyvin, mutta kaikki muuttui yhtenä yönä, kun pariskunta sai todellisen shokkiherätyksen.
Kyseisenä yönä pari oli sikeässä unessa hotellihuoneessaan, kun Matti käänsi sängyssä kylkeään ja laittoi käden avovaimonsa olkapäälle, mutta tunsi samalla jotain hyvin karheaa. Matti avasi silmänsä ja koki elämänsä shokin. Hänen vieressään makasi täysin ilkosillaan kookas parrakas mies! Matin avovaimo heräsi miehensä huutoon ja alkoi myös huutaa nähdessään alastoman vieraan miehen heidän välissään.
Kutsumaton alaston sänkykumppani heräsi parin huutoihin tokkuraisena ja täysin ymmällään. Mies oli vahvassa humalatilassa ja ihmetteli, mitä pariskunta teki hänen huoneessaan.
Kävi ilmi, että mies oli hukannut illan aikana huonekorttinsa ja oli pyytänyt hotellin vastaanotosta uuden kortin. Hän oli kuitenkin muistanut huoneensa pari numeroa väärässä järjestyksessä, eikä hotellivirkailija ollut tarkistanut numeroa erikseen listalta, koska se kuulosti oikealta.
Matti kertoo Metropoli.netille, että hotellin henkilökunta oli ollut hyvin pahoillaan inhimillisestä erehdyksestä ja tarjosi pariskunnalle sekä vieraalle miehelle ilmaiset yöpymiset ja illalliset hotellin ravintolassa. Matti ymmärtää virheen, eikä sen vuoksi halua kertoa julkisuuteen hotellin nimeä, jotta pienen hotellin maine ei kärsisi sellaisen inhimillisen erehdyksen takia, joka ”ei varmasti tämän jälkeen tapahdu enää uudelleen”. Hänen mielestään on kuitenkin hyvä tuoda asia esille, ettei sitä tapahtuisi muissakaan hotelleissa.
Matti toteaa vielä lopuksi, että vaikka tapahtunut on annettu anteeksi, sitä ei ole pystytty unohtamaan, varsinkaan hänen avovaimonsa, joka vieläkin arastelee mennä nukkumaan myös kotona pelätessään heräävänsä samanlaiseen järkyttävään yllätykseen sängyssään.
Kuvituskuva: Pixabay

5x paremmat mahdollisuudet yli 7,5 miljoonan jättipottiin!
5x paremmat mahdollisuudet yli 7,5 miljoonan jättipottiin!