Suomi sai oman Dr. Dorfmaninsa!

Jessica Simpson, Eva Longoria, Anne Hathaway, Usher, Ozzy Osbourne ja monet muut supertähdet ovat saaneet kosmeettista hoitoa hampaisiinsa Hurja muodonmuutos ja Lääkärit -tv-sarjoista tutulta Dr. Bill Dorfmanilta.
Nyt tätä ”Amerikan herkkua” on saatavilla myös Suomessa. Hyvinkääläinen hammaslääkäri Sami Savolainen on aloittanut yhteistyön tohtori Dorfmanin kanssa.
Käytännössä kyse on teknologiasta, joilla suomalainen tavis voi saada itselleen samanlaista esteettistä hammashoitoa kuin maailmanjulkkikset.
Savolainen on toiminut hammaslääkärinä vuodesta 2000. Oma vastaanotto Studiodent täyttää nyt 10 vuotta.
-Tunnen tohtori Dorfmanin, sillä olemme hänen kanssaan saman esteettisen hammashoidon järjestön jäseniä ja tapaamme vuosittain. Tänä vuonna otin häneen yhteyttä Saulin paras kaveri -ohjelman tiimoilta, jossa hän esiintyi. Yhteistyöhanke muotoitui tällä sekä  seuraavilla tapaamisilla, Savolainen kertoo Metropolille.
Hanke on ainutlaatuinen suomalaisittain siksi, että tohtori Dorfmanilla ei ole Suomessa muita yhteistyökumppaneita.
Dorfman on kuulu tähtiasiakkaistaan, mutta Savolainen ei erityisesti haali julkkisasiakkaita.
-He ovat yhtä tervetulleita kuin taviksetkin, mies nauraa.
Millainen julkkistohtori Dorfman on?
-Olen tavannut hänet useamman kerran. Hän on helposti lähestyttävä, tunnettu hyvistä motivointitaidoistaan ja mikä tärkeintä, erittäin eurooppalainen hammashoidollisissa näkemyksissään.
Dr. Bill Dorfmanin ja Studiodentin yhteistyö sisältää aihetta käsittelevän kirjan jakelun sekä hyväntekeväisyyskampanjan. Yhteistyö mahdollistaa myös koulutuksen, välineet ja teknologian, jolla Savolainen sanoo päästävän maailman kärkeen esteettisessä hammashoidossa.
-Teknologia erilaisissa esteettisen hammashoitoprosessin vaiheissa kehittyy nykyään niin nopeasti, että ilman aktiivista kansainvälistä yhteistyöverkostoa ajan hermolla pysyminen ei ole mahdollista. Nyt on, ”Suomen tohtori Dorfman”, Sami Savolainen kertoo.
Studiodentin sivut


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jä vastaus

Your email address will not be published.