Talent Suomi -tuomarilta rajua tekstiä ohjelmasta: "Tuotanto on pelkkä vitsi!"

Nelosen Talent Suomi -ohjelmassa tuomarina vuosina 2007-2011 toiminut tanssija-koreografi ja nykyisin lennonopettajana sekä taitolentäjänä toimiva Sami Saikkonen ei säästellyt sanojaan Facebokissa kommentoidessaan kykyjenetsintäohjelman nykytilaa.
Metropoli.netin lukija bongasi Saikkosen kommentin Tyra Banksin julkaiseman videon yhteydestä. Videolla Johnny Manuel -niminen nuori mies laulaa America’s Got Talent -ohjelmanssa uskomattoman hienosti Whitney Houstonin kappaleen ”I Have Nothing”.
Video on saanut Facebookissa yli 107 miljoonaa katselua ensimmäisen viikon aikana ja myös videon suomalaisessa kommentoinnissa ihaillaan suuresti miehen laulutaitoja. Myös Saikkonen oli vaikuttunut amerikkalaisten tasosta ja ilmeisen tyytymätön suomalaisten vastaavaan, koska hän antoi tulla tuutin täydeltä mielipiteensä Suomen versiosta.
Saikkonen kertoi ehdottaneensa alunperin Suomessa, että palkintosummaa olisi nostettu vähintään 100 000 euroon, jotta Suomessakin voitaisiin saada ”jotain muuta kuin käsipierijä voittajaksi”. Tulistunut Saikkonen jyrisi, että nykyisellään Talent Suomi -ohjelman ”tuotanto on pelkkä vitsi”.
Hän kuitenkin lisäsi, ettei tarkoittanut kommentillaan ohjelman henkilökuntaa, vaan nimenomaan resursseja.
Alla video huikeasta lauluesityksestä, jollaisia olisi tietenkin mukava nähdä Suomenkin ohjelmassa.

Kuva: YouTube
 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jä vastaus

Your email address will not be published.