Talousvaikeuksissa rypevä Johnny Depp katuu uravalintaansa


Näyttelijä Johnny Depp, 53, on ollut viime kuukausina otsikoissa talousvaikeuksien ja oikeuskiistan tiimoilta. Nyt tähden huhutaan katuvan uravalintaansa, sillä hän uskoo näyttelijäntyön aiheuttaneen ongelmansa.
– Jos saisin tilaisuuden, käskisin nuoren itseni jättää tämän bisneksen välittömästi. Kertoisin hänelle, että se käy vielä oudoksi, Deppin kerrotaan sanoneen.
Tammikuussa Depp haastoi oikeuteen entisen manageriyhtiönsä The Management Groupin (TMG) syyttäen yhtiötä petoksesta ja huolimattomuudesta. Depp vaatii yhtiöltä 25 miljoonan dollarin korvauksia, sillä miehen mukaan yhtiö ei ole maksanut hänen verojaan ajoissa ja on lainannut hänen rahojaan luvatta.
TMG on tehnyt vastahaasteen, jossa syytetään Deppiä tuhlailevasta elämäntyylistä, joka on yhtiön mukaan tähden talousongelmien todellinen syy. Yhtiön odottaa Deppin korvaavan heille miljoonia, jotka näyttelijä on heidän mukaansa velkaa palkkioiden ja takaisinmaksamattomien lainojen muodossa. Yhtiön asianajajat väittävät miehen tuhlailun olevan jopa merkki mielenterveysongelmista. Deppin kerrotaan törsänneen rahansa muun muassa kiinteistöihin, viineihin ja taiteeseen. Villien väitteiden mukaan Depp käytti myös kolme miljoonaa dollaria kanuunaan, jolla ammuttiin hänen ystävänsä, kirjailija Hunter S. Thompsonin tuhkat taivaalle.
Deppin asianajaja on puolestaan kyseenalaistanut syytökset tuhlauksesta ihmetellen, miten miehen kiinteistö- ja taideostokset liittyvät petossyytökseen. Asianajajan mukaan ostokset ovat olleet tuottavia sijoituksia.
Pian ensi-iltansa saavaa viidettä Pirates of The Caribbean -elokuvaa tähdittävä Depp on saanut viime aikoina negatiivista julkisuutta myös erotessaan vaimostaan Amber Heardista, 31. Ex-vaimo syytti miestä pahoinpitelystä ja haki eroa viime vuoden toukokuussa alle puolitoista vuotta kestäneen avioliiton jälkeen. Ero tuli voimaan tammikuussa.
Deppin kerrotaan riitautuneen myös tuotantoyhtiö Disneyn kanssa viimeisimmän Pirates of The Caribbean -elokuvan kuvausten aikana. Väitteiden mukaan Depp aiheutti kuvausryhmälle ongelmia myöhästelemällä ja ryyppäämällä. Hänen väitetään myös lentäneen Yhdysvaltoihin kesken kuvausten paikkauttaakseen satuttamansa sormen. Viivästys aiheutti tuotantoyhtiölle miljoonakulut.
Hollywoodin parhaiten palkattujen näyttelijöiden joukkoon kuuluva Depp ei ole onnistunut valistamaan jälkikasvuaan näyttelijän työn haasteista. Deppin ja laulaja-näyttelijä Vanessa Paradisin 17-vuotias tytär Lily-Rose Depp on nimittäin seurannut isänsä jalanjäljissä näyttelijänuralle. Tytär nähdään parhaillaan elokuvateattereissa pyörivässä The Dancer -elokuvassa.
Lähteet: Inquisitr, Express
Kuva: Wikimedia Commons
 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.