Tämä tyyppi haluaa ostaa laihan valkoihoisen tyttöystävän!

sleepless_in_austin_tyyppi
”Voitko auttaa minua löytämään unelmieni tyttöystävän”, pyytää 39-vuotias austinilainen häävalokuvaaja Romeo Rose (oikea nimi Larry Busby) perustamallaan Sleepless in Austin nettisivustolla.
Rakkauden etsiminen oman nettisivun kautta voi kuulostaa positiiviselta idealta, mutta tämä ”Romeo” ei taidakaan olla kovin monen unelmavävy. Hän nimittäin lupaa maksaa 1500 dollaria henkilölle, joka löytää hänelle tiukkojen standardiensa mukaisen tyttöystävän. Vaatimukset ylittävät jopa tiukkuuden rajat, sillä ne ovat suorastaan loukkaavia.
Romeo kirjoittaa sivuillaan paljon itsestään ja unelmiensa naisesta. Tässä yksi esimerkki:
– Ensinnäkin, EI LÄSKEJÄ! No, ei ainakaan ketään joka painaa yli 59 kg.

Pidän tytöistä jotka ovat laihoja, tai hoikkia tai atleettisia. Normaali vartalo on myös ok, kunhan et ole ylipainoinen. Pidän tytöistä jotka painavat alle 59 kiloa. Tietysti painon täytyy olla suhteessa pituuteen, kunhan heitä ei voi sanoa ylipainoisiksi, heidän pitäisi olla ok. Ylipainoisuudella mennään totaalisesti puihin kanssani.

Toiseksi, EI LUNTTUJA!

En seurustele yhdenkään tytön kanssa, joka on koskaan harrastanut kimppakivaa kolmestaan, tai jolla on ollut monia seksikumppaneita. En halua epäsiveellistä lunttua, haluan normaalin, kiltin, hyväsydämisen tyttöystävän.

Kolmanneksi, EI MUSTIA TYTTÖJÄ! TAI VALKOISIA TYTTÖJÄ JOTKA OVAT MAANNEET MUSTIEN MIESTEN KANSSA!

En seurustele mustan tytön kanssa. En välitä vaikka hän näyttäisi Halle Berryltä, en koskaan ikimaailmassa seurustele mustan tytön kanssa. Enkä usko että valkoisten ja mustien pitäisi sekoittaa rotuja seksuaalisesti ja saada yhdessä lapsia. Mielestäni se on ok valkoisille ja latinoille. Mutta ei mustille. En voisi KOSKAAN, IKINÄ, IKINÄ seurustella naisen kanssa, jonka tietäisin KOSKAAN olleen seksuaalisesti aktiivinen mustan miehen kanssa.

Romeo ei kuitenkaan ole mielestään rasisti, koska hän sanoo tulevansa paremmin toimeen mustien miesten kanssa!
Hänellä on myös voimakas mielipide siitä mitä synnytys saa aikaan naisen vartalolle:

Haluan meiluummin naisen, joka ei ole koskaan saanut lapsia, koska lasten saaminen usein pilaa naisen vartalon. Heille tulee raskausjälkiä. Ja joskus myös heidän vaginansa tulee löysemmäksi, enkä välitä kuinka monta kegel-harjoitusta nainen tekee, sillä sen jälkeen kun hän saa 2 tai 3 4-5-kiloista lasta, et voi sanoa minulle että se olisi 100 % yhtä tiukka kuin ennenkin! Lisäksi, mikä vielä pahempaa, joskus synnytyksen aikana naisen häpyhuulet/emätin repeytyy eivätkä ne enää koskaan tule näyttämään samalta kuin ennen vaikka ne olisivatkin parantuneet, ja tämän vuoksi jotkut naiset jopa menevät kosmeettiseen emätintä korjaavaan leikkaukseen synnytyksen jälkeen yrittääkseen palauttaa sen alkuperäistä ulkonäköä.

Eikä tässä vielä kaikki. Romeo ei osaa uida, hän vihaa tatuointeja, Itä-Austinia ja Pohjois-Austinia, sekä silikonirintoja. Mutta hän pitää suutelemisesta.
Ehkä kyseessä onkin vain pelkkä julkisuustemppu modernin naiseuden tilanteesta nyky-yhteiskunnassa, ja samalla huomiota herättävä keino valokuvaajalle saada julkisuutta. Aina voi toivoa.
sleepless_in_austin