Henna Kalinainen on vaikuttanut erityisen hyväntuuliselta viime aikoina ja syykin on nyt selvillä.
Henna on löytänyt elämäänsä miehen, jonka kanssa hän ilmiselvästi viihtyy erittäin hyvin. Tosi-tv-veteraani kirjoitti blogissaan matkustaneensa Milanoon miehen kanssa, jota hän tapailee.
– Lähdin Milanoon pyynnöstä, kun yksi kaveri halusi minut matkaseuraksi! Tai no kai tätä voisi nykyään kutsua jo tapailusuhteeksi! Nähdään ja soitellaan säännöllisesti, käydään deiteillä ulkona ja matkustetaankin jo yhdessä! Uusi matkakin on jo plakkarissa. Matkan ajankohta ei ollut yhtään pahitteeksi, sillä elämäntapamuutoksen myötä olen viettänyt paljon aikaa kotona ja ollut vaan, joten pieni maisemanvaihdos ja uudet aktiviteetit oli enemmän kuin tervetulleita!
Henna yhdisti kaupunkiloman omalla tavallaan hyötyliikunnaksi.
– Sitten löysin Milanosta täydellisen takin! Käytiin myös katsomassa Duomo katedraalia! Sinne alueelle uudestaan vielä viimeistään torstaina ja sitten minä pääsen irti Milanon kuuluisammalle kadulle missä kaikki merkkiliikkeet sijaitsee. Italialaiset kengät on löydettävä ennen kun poistun maasta. Shoppailu ja kaupungilla kiertely on selvää hyötyliikuntaa!
Victoria’s Secret -alusvaateliikkeestä näyttää jo löytyneen ostettavaa.
Liike oli odotettua pienempi ja harmitti, että siellä ei ollut toppeja ja muita vaatteita niinkuin Nycissä!
shoppailu1
Henna myös julkaisi uudesta miehestään kuvan. Tsekkaa koko kirjoitus ja ”Herra X:n” kuva Henna Kalinaisen blogista!

1000 EURON MATKALAHJAKORTTI ARVOTAAN JOKA PÄIVÄ!!!