Madonnan vuonna 2015 julkaistu kappale nimeltä Ghosttown on noussut uudelleen puheenaiheeksi koronapandemian myötä.

Koronapandemian myötä monessa maassa ja kaupungissa eletään epätodellista aikaa. Ihmisiä pyydetään tai jopa vaaditaan pysymään kotona ja muun muassa Espanja ja Ranska ovat asettaneet hyvin tiukkoja ulkonaliikkumiskieltoja. Tyhjät kadut, etenkin suurkaupungeissa, ovat niin harvinainen näky, että joistakin saattaa tuntua siltä kuin eläisi hylätyssä kaupungissa.

Aavemaiseen fiilikseen yhtyy myös yksi popin suurimmista kuningattarista, Madonna, 61, joka jakoi Instagramissaan vastikään teemaan sopivan videon. Videolla näkyy tyhjiä katuja Pariisista, San Franciscosta ja New Yorkista, ja taustalla soi Madonnan kuuluisa single vuodelta 2015, Ghosttown (suomeksi ”aavekaupunki”).

Madonna on kirjoittanut kuvatekstiin näin: ”Ennustus: sielut aavekaupungissa”. Lisäksi popin kuningatar on lisännyt alle myös hashtagin #covid_19, joka tunnetaan koronaviruksen taudin nimenä.

Alla Madonnan Instagram-päivitys. Jos video ei näy, klikkaa tästä.

 

 

View this post on Instagram

 

……. 🌎 🌍 #covid_19 #ghosttown @imperiomadonna

A post shared by Madonna (@madonna) on

Madonnan Instagramissa julkaistun videon taustalla soi Ghosttown-kappaleen musiikkivideo, jonka alussa kuuluu uutislähetyksen hätäilmoitus. Joskin musiikkivideolla puhutaan ydinpommien aiheuttamasta katastrofista, ei viruksen. Siitä huolimatta ihmiset ovat kommentoineet julkaisun alle Madonnan ”ennustaneen” Covid-19 viruksen.

”Ennustus, pro prop ennustus.”

”Kylmiä väreitä.”

”Aina aikaasi edellä!.”

”Ennustusten kuningatar.”

Myös Ghosttown-kappaleen virallinen musiikkivideo on saanut osakseen liudan koronakommentteja viime päivien aikana.

”Kun Madonna ennusti koronaviruksen.”

”Madonna näkee tulevaisuuden.”

”Koronaviruslaulu.”

 

Ghosttown musiikkivideon näet alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.