TIS-Vilma: Näin minua manipuloitiin sarjassa

Suositun Nikotellen-podcast-sarjan 10. juhlajaksossa Niko Saarisen vieraana on Temptation Island Suomi -sarjassa kahteen kertaan mukana ollut 25-vuotias Vilma Josefiina Karjalainen.

Vilma on totuttu näkemään tv-sarjan lisäksi myös muissa julkisissa esiintymisissä aina kihlattunsa Juuso Lehmusvyöryn, 30, kanssa, mutta tällä kertaa hän juttelee kahdestaan Nikon kanssa.

Nikolla on Vilmalle heti alkuun kiperä kysymys, haluaako hän eroon TIS-Vilma-nimestä? Kuuntele vastaus podcastista!

Vilma kertoo Nikolle tekevänsä yötöitä lähihoitajana 7 yötä putkeen joka toinen viikko. Ahkera nainen myöntää työtahtinsa olevan haastava, varsinkin kun vapaaviikkoina lepäämisen sijaan hän tekee paljon sometöitä.

Vilma on huomannut, että ihmiset pitävät eniten siitä, kun somessa ollaan vain omana itsenään, ympärikännissä tai ei. Hän haluaakin näyttää somessa muun ohessa myös huonot ja ahdistavatkin hetkensä.

Vilman suhde Juuson kanssa voi hyvin ja hän kertoo Temptation Island Suomi -sarjan toisen kauden syventäneen heidän liittoaan sekä poistaneen lopultakin luottamuspulan heidän väliltään.

Vilma kuitenkiin paljastaa, että häntä manipuloitiin sarjan aikana. Hän kertoo, että hänelle näytettiin Juusosta sarjan puoleen väliin saakka pelkästään Juuson biletystä, eikä toista puolta lainkaan. Tämän vuoksi hän sai paljon palautetta katsojilta, että miksei hän reagoinut Juuson surullisempiin hetkiin. Vilma sanoo ettei voinut, koska hänelle ei näytetty niitä ennen sarjan puoliväliä. Hän kertoo Juuson pahoittaneen mielensä sarjan leikkaustyylistä, jolla jotkut asiat saatiin näyttämään aivan toisenlaisilta, kuin mitä ne todellisuudessa olivat. Vilma sanoo itse ottaneensa kaiken enemmänkin viihdeohjelmaan kuuluvina asioina.

Kuuntele alta Vilman kattava haastattelu Nikotellen-podcastin osassa 10!

Voit kuunnella podcastin myös täällä.

Podcast on kuunneltavissa myös Soundcloudissa.

Tsekkaa Nikotellen-sarjan muutkin jaksot!

Osa 1, julkkisten sinkkuus – vieraana BB-Jonna

Osa 2, täyslaidallinen eduskuntavaalien julkkisehdokkaista

Osa 3, vieraana TIS-Jenna – miten sun kroppa kesti?

Osa 4, Amanda Harkimolle tarjottiin huikeaa summaa esiintymisestä alasti tv-sarjassa

Osa 5, vieraana uuden viihdeohjelman juontajat Senja ja Henryk 

Osa 6, Henna Kalinainen varoittaa ulkonäköpaineista

Osa 7, Niko Nousiainen – kuinka ihminen selviää, kun elämä koettelee?

Osa 8, millainen on kohujen sävyttämä Marianne Kallio oikeasti?

Osa 9, Miss Suomi -kilpailun ennakkosuosikki Riikka Uusitalo: ”Promokeikka muuttuikin missikisaksi”

Alla upeita kuvia Vilma Josefiina Karjalaisesta.

View this post on Instagram

Kesä on vihdoin täällä ja kesä onkin parasta aikaa mielestäni 🌼 Asiaan liittyy kuitenkin myös harmitusta kun vaatteet vähenee ja alkaa heikko itsetunto paistamaan läpi kun itseään vertaillaan muihin. Nyt listaan muutaman asian mitkä jokaisen pitäisi sisäistää ennen kesää jotta kesästä voisi nauttia täysillä 🌼 🌻Hyväksy itsesi, olit sitten minkälainen tyyppi tahansa, minkänäköinen tai kokoinen, oot varmati hyvä tyyppi just tuollasena. 🌻Lopeta märehtiminen. "Voi voi,en ole kesäkunnossa tänä kesänä, voi voi.." LOPETA. Se on myöhäistä nyt. Et tehnyt asialle mitään, et halunnut sitä tarpeeksi,voi voi,ensivuonna uusi yritys. 🌻Tee hyviä asioita ympärilläsi. Ole ystävällinen,hymyile, kiitä, kehu toisen ihmisen tyyliä, mekkoa tms. Ole kiltti. Tämän kun kaikki tekisi niin ai että! 🌻Nauti hetkistä, jos sulla ei ole kesälomaa! (been there 2v putkeen aikoinaan..) Töiden jälkeen kaupasta mansikoita jätskiä ja rannalle kattomaan suosikki sarjaa. Yms. 🌻Viiminen: Älä jää sisälle. Ehdit syksyllä mädäntyä kotiisi. Kesällä ollaan ulkona! ps. RMJ on kohta täällä ja meitsi on Juuson kanssa menossa mukana! Me aijotaan bailaa tappiin asti 3päivää ja meidän kanssa saa tulla bilettää. TO-LA Tempparit on vahvasti läsnä RMJssä, RMJssä on TISLAND, mistä voit bongailla 5. kauden tyyppejä ja mut luultavasti aika maistissa pomppimassa ympäriinsä😅 Nautitaan tästä kesästä!!💕💕💕💕💕

A post shared by 𝙑𝙞𝙡𝙢𝙖 𝙅𝙤𝙨𝙚𝙛𝙞𝙞𝙣𝙖 𝙆 (@vilmajosefiinak) on

Kuvat: Instagram / Vilma Josefiina Karjalainen