Tukiaisen ystävän shokkipaljastus!

Johanna Tukiaisen ystäväpiiriin kuuluva Joni Virtanen kertoo, että Johannan ja Juha-kampaajan kihlaus on silkka mainostemppu.
– Tarkoituksena on saada joku lehti kustantamaan pariskunnan matkalle Miamiin, Virtanen sanoo.
Joni oli risteilyllä Johannan ja muutaman ystävänsä kanssa helmikuun alussa. Mies kuvailee tapahtumia seuraavasti :
– Risteilyn aikana Johanna kertoi tykkäävänsä nuoremmista kundeista, kuten kampaajastaan Juhasta. Parhaillaan Johanna ja Juha yrittävät tehdä juttua ”kihlauksestaan”, jotta saisivat jostain matkarahat Miamiin. Kyseessä on siis täysin feikattu suhde, vaikka Johannalla jotain tunteita Juhaa kohtaa onkin.
Jonin lausunto tukee sitä, mitä Tukiainen on kertonut blogissaan ja Facebook-päivityksissään Juhan homoseksuaalisuudesta. Seiskan bileristeilyllä kuvatulla videolla pariskunta myöntää, ettei suhde ole saanut lopullista täyttymystään siitä huolimatta, että jotain yritystä on ollut ilmassa.
Tukiaisen katkeruus ex-miestään Arto Länsmania kohtaan kytee Virtasen mukaan edelleen.
– Huhtikuussa Johanna haluaa Saariselälle tämän uuden ”kihlatun” kanssa näyttämään, että hänellä on uusi, nuori rakastaja, kuten Artollakin.
Virtanen kertoo myös viettäneensä aikaa Jollaksessa Tukiaisten kotona, jossa hän on sanojensa mukaan joutunut Johannan ja Julian seksuaalisväritteisten ehdotuksien kohteeksi useampaan otteeseen.
Koko kansan Johanna sensuroitu


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.