Tuksu peloissaan ennusmerkeistä: Artoon liittyy mystisesti luku 666!

Syvästi uskonnollinen Johanna Tukiainen (horoskooppimerkiltään Leijona, nouseva Rapu, uskoo Karman lakiin oman informaationsa mukaan) kertoo pelottavista ennusmerkeistä, jotka liittyvät hänen ex-mieheensä Arto Länsmaniin.
-Mistä johtuu, että kaikki mikä liittyy Artoon millään tavalla, nimeen, ajatuksiin, konkreettisiin asioihin jne. niin näen 666 merkin jokapaikassa???? Esim. auton rekkareissa, kännykässäni, hotellihuoneen numerossani jne. Hyi hemmetti, pelottavaa 🙁 Tukiainen kommentoi Facebookissa.
Uskonsisaret- ja veljet ovat vastanneet päivitykseen paholaisen toimivan juuri tuolla tavalla ja kehottavat Johannaa merkin nähdessään rukoilemaan pahan poistuvan Kristuksen nimessä.
Johanna jatkaa: –  Julian mukaan nämä merkit, jotka näen, ovat varoituksia. Bangkokissa ns. ”avioeromatkalla” sama juttu, 666 merkkejä vilahteli ihan jokapaikassa, ravintolan ruokalistoissakin.  Meidän mökin numero Saariselällä oli 666. Kännykkääni saattaa ilmestyä yhtäkkiä 666 ennenkuin A soittaa. Jos puhun henkilöstä ja ajan autoa, seuraavan auton rekkarin tunnus on 666.
– ‎666 on saatanallinen merkki, jokaikinen kristitty tietää sen, Tukiainen muistuttaa jonkun erehtyessä huomauttamaan luvun tarkoittavan Raamatussa ihmiskuntaa.

 
 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

 • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
 • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
 • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

6 Kommenttia
 1. Tauno sanoo

  Vaikuttaa sairaudelta jonka nimi on hyvin vainoharhainen skitsofrenia. Neurolepti (ketiapiini) lääkitys, jota hän on mainostanut. ei ilmeisesti tässä Johannan tilanteessa auta pätkääkään.

 2. W-Man sanoo

  jeah kato w

 3. fani sanoo

  Milloin jatkuu huippusarja Koko kansan Johanna?

 4. minäolen sanoo

  Onhan noilla ollut jo kauan vähän arveluttavia mielenliikkeitä, eikös jossain lehdessä sisarukset Tukiainen kertonut kuinka demoni pakotti Julian paistamaan pitsaa keskellä yötä?

 5. gnäätä sanoo

  Alkaa kovasti vaikuttamaan psykoottiselta tapaukselta. Saisivat molemmat siskokset mennä hoitoon.

  1. vikke sanoo

   Vai alkaa kovasti vaikuttamaan?
   Eiköhän tuo ole jo useamman vuoden ollut kristallinkirkas asia.

Jä vastaus

Your email address will not be published.