Tutkimus selvitti – nämä lasit saavat hormonit hyrräämään!

Urheilullinen aurinkolasityyli miellyttää kaikkein eniten suomalaisten naisten silmää. Nike, Specsavers, 179 eur

Optikkoketju Specsaversin TNS Gallupilla teettämä tuore tutkimus [1] vahvistaa, että romanssin metsästämisessä kannattaa panostaa dramaattisiin kehysvalintoihin – kesäheila löytyy varmimmin, jos suosit salaperäistä tyyliä sekä mustaa tai punaista kehysväriä. Tutkimuksen mukaan kaikkein seksikkäimmät aurinkolasit ovat suomalaisten mielestä klassiset filmitähtipokat. Miesten päät puolestaan kääntyvät, kun kesäkissa valitsee kasvoilleen mustat tai punaiset silmälasit.
Specsaversin TNS Gallupilla teettämässä, kesäkuussa 2012 valmistuneessa tutkimuksessa [1] selvitettiin, minkälaisia kehysvärejä ja aurinkolaseja suomalaiset silmälasien käyttäjät pitävät seksikkäinä vastakkaisella sukupuolella.
Tutkimuksen mukaan suomalaisiin vetoavat etenkin kohtalokkaat kehysvärit. Kaksilahkeisten kannattaa lähteä radalle mustat pokat päässä, sillä lähes puolet naisista innostuu niistä (47 %). Miehet puolestaan pitävät naisten kasvoilla mustaa ja punaista ylivoimaisesti eroottisimpina väreinä (29 %, 22 %), mutta myös vaaleanpunainen saa kahdeksan prosentin hormonit hyrräämään.
– Näyttävän filmitähtimallin suosio ei yllätä, koska suomalaiset tekevät aurinkolaseissa usein rohkeampia valintoja kuin silmälaseissa. Suomalaisten värisuosikit taas kuvastavat perinteisiä nais- ja miesihanteita – punainen on intohimon ja seksuaalisuuden väri, kun taas musta symboloi valtaa ja vahvuutta, tyylineuvontaan erikoistunut Specsavers-optikko Kirsi Pitkäkoski kertoo.

Näyttävät filmitähtipokat edustavat suomalaisten mielestä kaikkein seksikkäintä aurinkolasityyliä. Sand, Specsavers, 119 eur

Sporttisuus vetää puoleensa kesäkissoja
Aurinkolaseissa seksikkäänä pidetään vanhan ajan glamouria ja rentoa sporttisuutta. Runsas viidesosa suomalaisista viehättyy salaperäisistä filmitähtilaseista, joita on nähty esimerkiksi näyttelijä Audrey Hepburnin kasvoilla (22 %). Myös urheilulliset aurinkolasit herättävät intohimoja lähes yhtä monissa (19 %). Sporttinen ilme tehoaa etenkin naisiin, sillä kolmasosa heistä pitää tätä mallia miehellä kaikkein houkuttelevimpana (35 %). Tosin, viidesosa naisvastaajista pitää myös trendikkäitä pilottilaseja tämän kesän kuumimpina katseenkääntäjinä (20 %).
Mies, 46-vuotias, punainen: ”On eroottista rohkeutta valita kehyksen väriksi punainen. Hän tietää ja minä tiedän.”
Mies, 58-vuotias, luumunpunainen: ”Vaimollani on sellaiset silmälasit…”
Nainen, 54-vuotias, musta: ”Yleensä rohkeilla itsenäisillä miehillä on mustat voimakkaat kehykset.”
Nainen, 28-vuotias, musta: ”Musta on vahva väri, korostaa laseja, luo älykkään ilmeen.”
Mies, 67-vuotias, musta: ”Tekee salaperäisen vaikutelman.”
Nainen, 26-vuotias, musta: ”Musta on AINA seksikästä!”
Mies, 27-vuotias, valkoinen: ”Puhdas, hento, naisellinen”

Urheilullinen aurinkolasityyli miellyttää kaikkein eniten suomalaisten naisten silmää. Nike, Specsavers, 179 eur

Valitse täydelliset aurinkolasit flirttailuun – optikko Kirsi Pitkäkosken viisi vinkkiä
1. Näyttävät aurinkolasit kääntävät päät, joten panosta rohkeisiin yksityiskohtiin ja dramaattisiin muotoihin. Et jää seinäruusuksi!
2. Valitse aurinkolasit, joiden läpi katse näkyy. Salaperäisyys on houkuttelevaa, mutta myös silmäpeli kuuluu olennaisesti flirttailuun. Kokeile aurinkolaseissa esimerkiksi liukuvärjäystä, joka on yksi tämän kesän kiinnostavimmista trendeistä.
3. Suosi värikkäitä kehyksiä, sillä niihin kiinnitetään helposti huomiota. Kehysväreillä voit helposti myös muokata imagoasi: turkoosi tuo koko olemukseen virtaa, kun taas vaaleanpunainen luo lempeän vaikutelman.
4. Vastakohdat herättävät kiinnostusta – pidä tämä mielessä, kun yhdistät aurinkolaseja vaatteisiin ja asusteisiin. Kukkamekko saa särmää esimerkiksi mustista muovipokista ja rokkityyli pehmenee, kun yhdistät siihen naisellisia kehysmuotoja.
5. Kaikkein tärkeintä on, että valitset omaan tyyliin ja persoonaan sopivat aurinkolasit. Kesäromanssi löytyy todennäköisimmin silloin, kun olet itse tyytyväinen omaan tyyliisi!
[1] Lyhyesti tutkimuksesta:
Optikkoketju Specsavers selvitti TNS Gallupin tutkimuksella kesäkuussa 2012 suomalaisten silmälasien ja/tai piilolinssien käyttäjien käsityksiä siitä, minkälaisia aurinkolasimalleja ja silmälasikehysten värejä pidetään seksikkäinä vastakkaisella sukupuolella. Tutkimus toteutettiin TNS Gallup Kanava -paneelina, jonka panelistit muodostuvat TNS Gallup Forum -vastaajakannasta. Heistä poimittiin alueellisesti tasainen ja molempia sukupuolia edustava otos 15–85-vuotiaita. Vastaajia oli yhteensä 935.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.