Uudessa Keksijätehdas-ohjelmassa etsitään Suomen nerokkainta keksintöä

Keksijätehdas on uusi MTV3-kanavalla alkava koko perheen viihdeohjelma, jossa etsitään Suomen kiinnostavinta keksintöä. Ohjelma alkaa sunnuntaina 9.1.2011 klo 19.30. Etsijänä on paluun tv-ruutuun tekevä maisteri Simo Frangén, joka kiertää ympäri Suomea maallikkokeksijöiden hengentuotteita esitellen.

Frangén esittelee keksinnöt omaan persoonalliseen tapaansa ja hän myös testaa kaikki esineet sekä keksinnöt itse. Lisäksi Simo testaa ohjelmassa erilaisia myyttejä ja tunnettuja sanontoja, kuten onko kana munaa viisaampi tekemällä molemmille samanlaisen älykkyystestin. Keksintöjen esittelemisen ja testaamisen lisäksi Simo kehittelee joka jaksossa myös yhden oman keksinnön tai niksin.

Keksinnöt alustavaan paremmuusjärjestykseen laittaa arvovaltainen studioraati, jonka muodostavat turkulainen kiinteistönvälittäjä ja toimitusjohtaja Jethro Rostedt, IVANAhelsingin tuottaja Pirjo Suhonen sekä keksijä ja kehitysyhtiö Seedin toimitusjohtaja Marko Parkkinen.

Lopullisesti kiinnostavimman keksinnön valitsevat tv-katsojat, jotka äänestävät jatkoon päässeistä keksinnöistä parhaan MTV3:n verkkosivuilla osoitteessa http://www.mtv3.fi/keksijatehdas/.

Keksijätehdas 9.1.2011 alkaen sunnuntaisin klo 19.30.

Ohjelman tuottaa Ten Years Production Oy.