Headweb-elokuvapalvelu on nyt saatavana Xbox 360 –peli- ja –viihdejärjestelmälle ensimmäisenä alkuperäisesti pohjoismaisena sovelluksena
Monipuolinen elokuvien ja TV-sarjojen valikoima on nyt vain muutaman peukalonpainalluksen päässä.* Saatavana on tuhansia nimikkeitä uusimmista Hollywood-hiteistä paikallisiin vaihtoehtoihin ja vanhoihin klassikoihin – vuokravalikoima on Pohjoismaiden laajin.
– Tämä julkaisu on meille erityisen merkittävä, koska kyseessä on ensimmäinen palvelumme, joka on kohdistettu erityisesti perheille ja laajalle peliyhteisölle. Xbox 360:n Headweb-sovellus tekee elokuvien katselusta juuri niin helppoa ja viihdyttävää kuin sen kuuluukin olla, sanoo Headwebin toimitusjohtaja Peter Alvarsson.
Myös Microsoft on innoissaan uudesta kumppanuudesta. Headwebin myötä Xbox LIVE -verkkopalvelun pohjoismaisten jäsenten elokuvatarjonta moninkertaistuu ja lisäksi sovellus tuo mukanaan kauan kaivatun ominaisuuden – tekstitykset paikallisilla kielillä.**
– Xbox 360:n ja Xbox LIVEn yhdistelmä tarjoaa jokaiselle jotakin, ja Headweb on merkittävä askel kohti kokonaisvaltaista viihde-elämystä. Xbox LIVE -jäsenten saataville tulee valtaisa elokuvavalikoima, ja koska palvelu toimii omana sovelluksenaan, koko elokuvakirjasto on käytettävissä heti alusta lähtien, toteaa Microsoftin Xbox‑tuotepäällikkö Henrik Jürgens. Headweb on meille ihanteellinen sisältökumppani ja todistaa osaltaan sitä, että Xbox on paljon muutakin kuin pelikonsoli: se on koko perheen viihdekeskus.
Microsoft kertoo pian lisää uusista viihdekokemuksista, jotka saapuvat Xbox 360:lle lähikuukausien aikana.
Lisätietoja täällä.
*Palveluun tarvitaan Xbox 360, Internet-yhteys ja maksuton Xbox LIVE -jäsenyys.
**Headweb-sovellus on englanninkielinen. Elokuvat tukevat tekstityksiä (suomi, ruotsi, norja ja tanska).