Vaimo ei tykännyt Reijon rajusta kielenkäytöstä somessa – mies poisti postauksen ja teki uuden! Katso ero

Eläkkeellä olevan Reijon vene varastettiin ja hän postasi asiasta Puskaradio Kuopio -ryhmään hyvin kimpaantuneena:

”Jotkin saatanan runkkarit visvapippelit varastivat minun vanhan veneen pölläkänlahden niemen varresta. Toivottavasti hukutte.

Vitun kyrvät viittii köyhältä eläkeläiseltä viedä viimeisetkin vähäsestä omaisuudesta.

Sieltä on hävinny muittenkin veneitä. Ei ole kaupungin puolesta kerätty. Kysyin. Saa palauttaa sen tummanvihreän veneen takaisin paikalleen.”

Reijo kuitenkin poisti edellisen kirjoituksen, koska ihmiset ja eritoten hänen vaimonsa eivät katsoneet asiaa hyvällä. Eläkeläinen esitti asiansa uuteen otteeseen näin:

”Joittenkin ja varsinkin vaimon mielestä edellisessä ilmoituksessani kielenkäyttö oli aika reipasta joten poistin sen. Tässäpä uusi:

Pölläkänlahden niemen varresta jotkin hassut sedät veivät epähuomiossa, tai tarvitsivat minun vanhan veneeni, koska niillä ei varmaankaan ole omaa sellaista. Toivottavasti se pysyy hyvin pinnalla ja on hyvä soutaa.

Vaikka nyt olen tällainen köyhä eläkeläinen niin eihän sitä venettä hautaan saa mukaan.

Veneen tappi mulle jäi jos sellaista tarviitte.

Jos nyt ette jaksa leikkiä sillä enää, tai ei ole säilytystilaa, saatte ilman muuta palauttaa sen tummanvihreän veneen tai voinhan minä hakeakin jos ette jaksa tuoda.

Voin ottaa pillimehut ja munkit mukaan niin istutaan ja rupatellaan mukavia. Ilmoitatte vaan mansikka- vai appelsiinimehut.”

Kyllä vaimo oli tällä kertaa aivan oikeassa kielenkäytön suhteen, vaikka varkaus varmasti ottaakin koville. Alta löytyy kuvakaappaus näistä postauksista.

Lähde ja kuva: Feissarimokat

Ylin kuva: Pixabay


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.