Virpi Kätkä: tässä todisteet Tauskin pahoinpitelyistä

Virpi Kätkä on lähettänyt Metropolin toimitukseen poliisin lausuntoja ja lääkärintodistuksia, joista käy ilmi Tauskin pahoinpidelleen ei ainoastaan Virpiä, mutta myös hänen äitiään ja Tauskin 11-vuotiasta poikaa.
Poliisiraportit ja lääkärien lausunnot ovat karua luettavaa. Yhden raportin mukaan Tauski on jopa purrut Virpiä kasvoihin.
– Olen kerta kerran jälkeen antanut mustat silmät anteeksi, Virpi  sanoo.
Tällä hetkellä matkoilla oleva Kätkä kertoi aiemmin tammikuussa joutuvansa elämään ”maan alla” eli piilossa, koska pelkää Peltosta niin paljon.
– Olen saanut useita tappouhkauksia häneltä. Minun tappamisestani saisi kuulemma vain viiden vuoden linnatuomion.
Poliisiraporteista käy ilmi, että yhden hätäpuheluista on soittanut Tauskin poika, joka on ollut tapahtuma-aikana 11-vuotias. Kyseisen hätäpuhelun mukaan Tauski oli humalassa käynyt poikansa päälle, sekä lyönyt häntä ja repinyt hiuksista.
Humalassa riehunut Tauski on raporttien mukaan pahoinpidellyt myös Virpin äidin, joka on saanut lääkärihoitoa vammoihinsa.
Metropolin hallussa on myös hammaslääkärin raportti, jossa tämä todistaa korjanneensa pahoinpitelyn seurauksena Virpiltä lohjenneen etuhampaan.
Otteita poliisin toimenpidetodistuksista:
1.5.2008 klo 13:15. Peltonen Tauno riehuu, rikkonut paikkoja, lapsiakin paikalla > soittohetkellä autotallissa.
9.7.2008. ST1 huoltamon pihalla on Tauno Peltonen repinyt ilmoittajaa (Virpi Kätkä) hiuksista ja vaatteista. Poliisi on käynyt paikalla ja selvittänyt tehtävän.
31.7.2009 klo 10:31. Peltonen Tauno pahoinpitelee Virpi Peltosta, paikalla kaksi lasta > ilmoittajana sosiaaliviranomaiset.
Otteita potilaskertomuksista:
virpi_01virpi_02


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.