Vogue julkaisee haastattelun Sanna Marinista – hehkuttaa maailman nuorinta naispääministeriä

Perjantaina 3. huhtikuuta ilmestyvässä Voguessa julkaistaan Suomen pääministerin, Sanna Marinin haastattelu. Marinia on haastatellut naisten oikeuksiin ja politiikkaan erikoistunut toimittaja Siri Kale.

Tulevan numeron kannessa komeilee laulaja Rihanna, mutta yksi kansiotsikoista on ”Meet the worlds youngest female prime minister” eli ”Tutustu maailman nuorimpaan naispääministeriin”.

Näet kuvan alta. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vogue on julkaissut Instagramissa myös kuvan liittyen pian ilmestyvään numeroon ja hehkuttaa, että maailman nuorimpana naispääministerinä Sanna Marin on monille edistyksen ja toivon symboli.

Toukokuun numerossa, 34-vuotias diplomaatti ja äiti kertoo toimittaja Sirin Kalelle naisten johtaman koalitiohallituksen luotsaamisesta sekä siitä, miten hän tasapainottaa työ- ja yksityiselämän sekä kunnianhimoiset suunnitelmansa Suomen tulevaisuudesta.

– Kaikissa tehtävissä, joissa olen koskaan ollut, on sukupuoleni aina ollut lähtökohtana. Toivon, että jonain päivänä se ei ole enää kynnyskysymys. Haluan tehdä niin hyvää työtä kuin mahdollista. En ole parempi tai huonompi kuin keski-ikäinen mies, Marin toteaa Voguelle antamassaan haastattelussa.

Näet kuvan alta. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Koko haastattelun voi lukea perjantaina myyntiin tulevasta lehdestä. Lehden saa luettavaksi myös nettiversiona tilaamalla uutiskirjeen.

Kuva: Instagram

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.