Voro esitti röyhkeän pyynnön varastamansa puhelimen omistajalle

Psykologian opiskelija Beth Freestonen, 18, puhelin varastettiin, kun hän oli juhlimassa. Kuukausia myöhemmin hän sai yllätyksekseen Facebookissa viestin naiselta, joka väitti löytäneensä hänen puhelimensa ja pyysi salasanaa voidakseen käyttää laitetta.
– Hei, toivottavasti sinua ei haittaa, että kysyn, mutta sain puhelimen jonka uskon sinun kadottaneen, ja käytän sitä kaksi viikkoa sillä välin, kun omani on korjattavana. Mutta en pysty käyttämään sitä ilman salasanaa iCloudiin. Onko mahdollista saada se, jotta voin kirjautua ulos ja omalle tililleni. Kiitos etukäteen, viestissä luki.
Beth lähetti naiselle viisi puntaa, jotta tämä suostuisi lähettämään puhelimen hänelle. Kaiken röyhkeyden huipuksi nainen kuitenkin piti puhelimen keksien tekosyitä, miksi ei ollut ehtinyt lähettää sitä. Lopulta hän esti Bethin Facebookissa.
– Hän jopa kysyi minulta, haluanko kuvia puhelimeltani, niin kuin hän olisi tehnyt minulle palveluksen ja kiitti sitten etukäteen, Beth päivitteli.
– Ystäväni lähettivät hänelle myös muutamia viestejä sen jälkeen, kun hän lakkasi vastaamasta viesteihini, mutta hän ei vieläkään lähettänyt puhelinta ja oli hieman aggressiivinen.
Eräässä naisen viestissä luki, ettei poliisille soittaminen auttaisi, sillä hän ei ollut varastanut puhelinta. Bethin puhelimessa ei ollut jäljityssovellusta eikä hän ilmoittanut varkaudesta poliisille. Beth julkaisi naisen kanssa käymiään keskusteluja sosiaalisessa mediassa.
Lähde: DailyMail
Kuva: Facebook / Beth Freestone