Oscar-gaalassa nähtiin ennennäkemätön välikohtaus, kun näyttelijä Will Smith käveli lavalle ja löi juontajana toiminutta koomikko Chris Rockia kasvoihin.

Tilanne sai alkunsa, kun Rock erehtyi vitsailemaan Smithin vaimon Jada Pinkett Smithin kustannuksella ja kuvaili Jadan muistuttavan GI Janea näytellyttä Demi Moorea, joka ajoi päänsä kaljuksi. Vitsailu ei ollut loppuun asti ajateltu, sillä Jada sairastaa alopeciaa, jonka oireena on muun muassa kaljuuntuminen.

Alkuun yleisö näytti luulevan lavalla tapahtunutta välikohtausta käsikirjoitetuksi vitsiksi ja nauroi tilanteelle, mutta kaikki muuttui, kun Smith palasi paikoilleen ja huusi Rockille hurjistuneena: ”Pidä minun vaimoni nimi poissa sinun vit*n suustasi”.

Juttu jatkuu videon jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Will Smith voitti myöhemmin parhaan näyttelijän Oscar-palkinnon ”King Richard” -elokuvasta. Oscar oli Smithin ensimmäinen. Hän myös pyysi kiitospuheessaan anteeksi elokuva-akatemialta ja muilta ehdokkailta.

– Puolustan perhettäni aina raivokkaasti, hän perusteli käytöstään puheensa alussa.

Lue myös:

Hollywood-tähti Will Smith avoimena seksielämästään – kehitti itselleen psykosomaattisen häiriön – ”Joskus jopa oksensin sen aikana”

Will Smith julkaisi rehellisen kuvan korona-ajan vartalostaan – some suitsuttaa: ”Mitä itsevarmuutta!”