Nainen, näin tunnistat täydellisen miehen

Joskus täydellisen kumppanin voi löytää täysin odottamatta ja sattumalta. Joillekin se puolestaan saattaa olla hyvinkin vaativa prosessi. Nykyään kumppania on helppo etsiä muun muassa Tinderin ja erilaisten treffisivustojen kautta. Mutta miten tunnistaa täydellisen herrasmiehen?
Kirjailija ja bloggaaja Brenda Della Casa listaa omat kriteerinsä.
1. Hän huolehtii hygieniasta, mutta se ei sentään tarkoita, että nenäkarvat pitäisi käydä trimmaamassa kauneussalongissa.
2. Hän osaa tasapainottaa uran ja yksityiselämänsä.
3. Hän ei odota kolme päivää ennen kuin soittaa ja pyytää treffeille.
4. Jos mies haluaa nähdä naisen uudelleen, hän kertoo sen naiselle. Jos ei halua, mies kertoo kohteliaasti naiselle, että nautti tämän seurasta, vaikka oikeasti ei olisikaan.
5. Hän lukee kunnollisia kirjoja ja sanomalehtiä.
6. Hän avaa oven naiselle ja auttaa takin naisen päältä.
7. Toki mies on kiinnostunut saaman naisen sänkyynsä, mutta on kiinnostunut myös siitä mitä naisen päässä liikkuu.
8. Hän arvostaa naista, joka osoittaa kiinnostusta miestä kohtaan, mutta mies ei halua tulla vietellyksi, vaan haluaa tehdä itse aloitteet.
9. Hän ei halua olla naiselle elättäjä tai isän korvike. Hän etsii naisesta kumppania, joka maksaa omat laskut ja tutkii maailmaa hänen vierellään.
10. Hän etsii naista, joka ei tarvitse miestä rahan, onnellisuuden, turvaverkon tai vauvan takia, vaan haluaa miehen pelkästään sen takia, että tämä on tehnyt henkilönä naiseen vaikutuksen.
Lähde: Your Tango

Nappaa itsellesi jopa 55 ilmaiskierrosta!
Nappaa itsellesi jopa 55 ilmaiskierrosta!