Näitä salaisuuksia mies ei kerro puolisolleen

Jokaisella on omat salaisuutensa, josita he eivät halua kertoa edes puolisolleen.

Women’s Health selvitti, mitkä ovat sellaisia salaisuuksia, joita mies ei paljasta puolisolleen.

Alla 11 miehen paljastukset salaisuuksistaan.

Kyle:

”Suhteen alussa ystäväni eivät todellakaan pitäneet tyttöystävästäni. Heidän mielestään hän oli ärsyttävä. Käytännössä kaikki ystäväni ajattelivat niin. Luulen, että tyttöystäväni yritti liikaa heidän seurassaan eikä siksi osannut olla oma itsensä. Ajan myötä tilanne muuttui ja tottuivat häneen. Nykyisin uesimmat ystävistäni tulevat hänen kanssaan toimeen. En ole koskaan kertonut asiasta tyttöystävälleni. Totta puhuen, en näe siihen mitään syytä.”

Joel:

”Kun tapasin tyttöystäväni ensimmäisen kerran oikeassa elämässä (löysimme toisemme netissä), hän oli saman illan toinen deittini. Pidin asian omana tietonani. Tuntuu kuin minun pitäisi kertoa hänelle, mutta  Ehkä minun pitäisi kertoa asia hänelle, mutta en todellakaan halua.”

Erick:

”Olen usein puhut asioistani vaimoni sijaan äitini kanssa. En kerro tätä hänelle, koska olen varma, että hän loukaantuisi. Hän luulee olevansa ensisijainen uskottuni.”

Andrew:

”Vaimoni ei ole hyvä kokki. Olemme olleet yhdessä 12 vuotta. En ole kertaakaan  sanonut hänelle asiasta, koska ruoka on silti syömiskelpoista. Huonompaakin olen todellakin syönyt. Tuntuisi nuijamaiselta valittaa asiasta, koska hän kuitenkin näkee vaivaa tehdäkseen meille ruokaa. Ehkä hän ihmettelee, miksi haluan itse tehdä niin usein ruokaa ja kuvittelee, että pidän kokkaamisesta enemmän kuin oikeasti pidän. Ehkä minunkin kokkaukseni ovat kauheita, ja hän puolestaan säästelee minun tunteitani olemalla puhumatta asiasta. Se on tavallaan aika söpöä, eikö? Ehkä?”

Shane:

”Petin edellistä tyttöystävääni. Hän ei tiennyt, että jätin hänet pettämisestä johtuneen syyllisyydentunnon takia.

Nykyinen tyttöystäväni ei myöskään tiedä asiasta, vaikka olemme sopineet kertovamme toisillemme kaiken. En halua hänen ajattelevan, että voisin koskaan pettää häntä, tai ettö hän ei voisi luottaa minuun.”

Shawn:

”En aio koskaan kertoa tyttöystävälleni montako seksikumppania minulla on ollut. Hän ei ole kysynyt asiasta, mutta pelkään, että hän kysyy ennen naimisiin menemistä. En tiedä, miten välttäisin tuon tilanteen ja valehtelisinko asiasta, mutta en halua hänen tietävän lukumäärää.

Se on… yli keskiarvon. Naisia kaataessani en koskaan miettinyt, että vastaan tulisi jonain päivänä nainen, jonka haluan olevan ainoa seksikumppanini koko loppuelämäni ajan.”

Christopher:

Minulla on selviytymispakkaus siltä varalta, että en koskaan enää palaa kotiin. Siinä on rahaa ja muita tärkeitä asioita selviytymistä varten. En kerro tästä vaimolleni, koska häne ei ymmärtäisi, miksi haluaisin lähteä palaamatta koskaan, vaikka oletan että silloin kyseessä olisi tilanne, että hän olisi jo kuollut zombien hyökkäyksessä tai jotain sellaista.”

Seth:

”Teen ison asian menemisestä viikonloppuisin kaverien kanssa hengailemaan ja pitämään hauskaa, mutta salaa minulla on kuitenkin ikävä tyttöystävääni, jos en näe häntä muutamaa päivään. Se on aika säälittävää.”

Owen:

”Petin kerran tyttöystävääni kännissä. En ole kertonut hänelle, eikä ole mitään mahdollisuutta, että hän saisi sen itse selville. Tiedän olevani kamala ihminen.”

Ethan:

”Kerron miespuoliselle lapsuudenkaverilleni kaiken, jopa asioita, joista vaimoni ei tiedä. Vaimoni ei tiedä, että joku toinen tietää minusta häntäkin enemmän. Uskon, että hän olisi mustasukkainen, jos saisi tietää tämän. Itselleni on tärkeää, että minulla on vaimoni lisäksi joku muukin uskottu, varsinkin siksi, että moni noista asioista liittyy vaimooni.”

Henry:

”En ole vieläkään päässyt täysin irti exästäni, enkä usko, että koskaan pääsenkään.”

Lähde: Women’s Health

Kuva: Pixabay

Saatat myös tykätä
20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta
20€ talletuksella 30€ pelirahaa + 150 ilmaiskierrosta