Suomalaismiehen aviorikos paljastui vaimolle yllättävällä tavalla – kuva!

Suomalaismies jäi vaimolleen kiinni pettämisestä hyvin yllättävällä tavalla. Mies jäi nykyisen ex-vaimon mukaan kerrankin täysin sanattomaksi, kun tämä pyysi hänet kylpyhuoneeseen katsomaan saunan lasiovea.
Saunan höyryyntyneeseen oveen ovi ilmestynyt ilmeisesti sormella aiemmin kirjoitettu teksti: ”KIITOS VIIME YÖSTÄ HERKKUKULLI.”
Tilanteesta täysin hämmentynyt mies ei osannut selittää, miten viesti oli ilmestynyt oveen ja joutui lopulta myöntämään pettäneensä vaimoaan. Päällisin puolin hyvältä vaikuttanut avioliitto oli sitä myöten taputeltu. Vaimo ei koskaan saanut selville kenen kanssa mies oli häntä pettänyt.
– Ei edes suostunut sanomaan oliko sen kirjoittanut nainen vai mies. Ihan sama, ei sillä ei ole minulle muutenkaan mitään väliä. Joku sen kirjoitti, ja se en ollut minä, vaimo sanoo.
Avioeron astuttua voimaan vaimo päätti lähettää kuvan viestistä Metropoli.netille varoituksena muille pariskunnille. Vaimo muistuttaa, että pettäminen ei kannata ikinä eikä missään olosuhteessa, sillä todisteilla on tapana pulpahtaa esille mitä yllättävimmistä paikoista, ja hyvä niin.
– On turha kuvitella että pettämisestä ei paljastu. Jos et halua paljastua, älä sitten hyvä ihminen petä, vaimo toteaa.
Tähän mielipiteeseen on helppo yhtyä. Alla vaimon todisteeksi ottama kuva saunan ovesta.
saunan-ovi
 
(Ylempi kuva on kuvituskuva, eikä liity juttuun. Kuva: Pixabay)

Nappaa itsellesi jopa 55 ilmaiskierrosta!
Nappaa itsellesi jopa 55 ilmaiskierrosta!