Huipputarjous jota ei kannata ohittaa

Avaa pelitili Nordicbetille heti ja saat:

  • 600€ edestä bonuksia kasinolle
  • 250 ilmaiskierrosta

Toimi näin:

1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
2.
 Tee talletus ja lunasta ensimmäinen bonus
3. Voita ja nauti!

Rail Nation jyskyttää eteenpäin suomenkielisenä

Rautatiet kiehtovat ihmisiä ympäri maailman. Miljoonat alan harrastajat viettävät vapaa-aikaansa junien, rautateiden ja näihin liittyvien harrasteiden parissa. Aihetta on käsitelty lukemattomissa menestyneissä lautapeleissä, tietokonepeleissä ja kokonaisissa televisiosarjoissa. Kunnollista selainpeliä ei aiheesta ole kuitenkaan tätä ennen nähty.

Pelijulkaisija Travian Games ja pelikehittäjä Bright Future ovat tarttuneet tähän haasteeseen julkistamalla verkkoselaimella pelattavan rautatiestrategiapelin, Rail Nationin. Peli on käännetty lähes 20 eri kielelle ja sillä onkin jo yli puoli miljoonaa fania. Nyt peli on saatavilla myös kokonaan suomenkielisenä!

RailNation-logo

Nyt kaikki innokkaat strategiapelaajat ja rautatieharrastajat pääsevät perustamaan oman rautatieyhtiönsä. Pelaajat pääsevät kokemaan millaista on tehdä kaupallisesti haastavia päätöksiä, solmia yhteistyösopimuksia muiden pelaajien kanssa ja rakentaa omaa junaverkostoaan.

Rautateiden maailmassa kaikki liittyy liikennöintiin ja liikkeeseen. Rail Nationissa upeat dynaamiset maisemat ja kolmiulotteisesti mallinnetut junat ovat keskeisessä roolissa. Pääosassa on myös liiketoiminta ja jokaisen rautatiepohatan tuleekin keskittyä omaisuutensa ja yhtiönsä arvovallan kartuttamiseen pärjätäkseen tiukassa kilpailussa. Oikeanlaisten junareittien ja toimivien aikataulujen suunnittelu onkin elintärkeää menestyksen kannalta.

Haalitulla omaisuudella voidaan ostaa lisää kymmeniä erilaisia vetureita ja vaunuja sekä varustaa omia rautatieasemiaan erilaisin parannuksin ja lisäominaisuuksin. Myös kymmenien erilaisten kuljetettavien hyödykkeiden merkitys on suuri, sillä liikevoittojen lisäksi näiden toimittamisella voidaan vaikuttaa rautatieverkostossa olevien kaupunkien kasvuun ja menestykseen.

Rail Nation on käyttäjäystävällinen ja helposti opittava peli. Siksi se vetoaa niin kokeneisiin kuin uusiinkin selainpelien ystäviin. Yksi pelikierros kestää noin kolmesta neljään kuukauteen. Se sisältää kuusi peräkkäistä rautatiekautta ja näitä seuraavan loppupelin.

Pelistä kiinnostuneet voivat rekisteröityä ilmaiseen peliin Rail Nationin nettisivuilla. Myös Rail Nationin Facebook-sivulla julkaistaan jatkuvasti uutta tietoa pelin uutisista ja päivityksistä. Peli on ilmaiseksi pelattava ja se toimii kaikilla nykyisillä selainohjelmilla.

Nappaa 10€ ilmainen veto Liigaan tästä
Nappaa 10€ ilmainen veto Liigaan tästä