Perusämmä joutui Instagramissa myrskyn silmään: Tissigate!

Voisimme luulla, että vuonna 2020 jokainen saa Suomessa näyttää siltä, miltä näyttää. Mutta näin ei kuitenkaan vieläkään ole. Tämän joutui kantapään kautta kokemaan Janina Lohilahti, joka tunnetaan myös Perusämmänä Twitchissä.

Kaunotar julkaisi viime viikolla kuvan itsestään Instagramissa, avonaisessa topissa. Muodokkaana naisena tämä avonainen toppi kuitenkin aiheutti närää joissain seuraajissa. Yksi kyselikin kuvan kommenteissa ”Miksi esittelet tissejä julkisesti netissä?”

Tästä kehkeytyi kiivas keskustelu, johon Janina itsekin osallistui. Janina myös rohkeasti avasi mielipidettään ja huoltaan Instastorien puolella aiheesta, että erikokoiset ihmiset eivät muka voisi pukeutua tiettyihin vaatteisiin.

Loppujen lopuksi asiassa kävi niin, että trolliksi osoittautunut mielensäpahoittaja sai jäädä yksin nuolemaan haavojaan, kun kukaan ei löytänyt hänen kanssaan samaa säveltä. Yksi kommentoija jopa tiivisti erittäin tärkeän asian vastauskommenttiinsa:

”… surullista et tällä tavalla ajattelevia oikeestikki on. Mut siis naisilla on rinnat, kaikilla. Joillain ne on sen kokoset, ettei niitä ees oikeen pystyis täysin piilottaa. Jos näin on, niin eikö sais pukeutua joihinki hienoihin paitoihin mihin haluais, vaan pitäs laittaa päälle esim. Jätesäkki tai poolopaita, jottei rintavakoa näkyis milliäkään?”

View this post on Instagram

Kevättä rinnassa🌸🍃

A post shared by յ. εʍίʆία ʆσհίʆαհϯί (@janinalohilahti) on

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.