Kaikki sen tietävät – perjantai on paras! Studiossa jälleen Nikotellen -podcastin vauhtikaksikko Niko ja Jonna.

Heti alkuun kaksikko toteaa, etteivät he ole käyneet baarissa seitsemään tai kahdeksaan viikkoon! Aikaisemmin tapana oli: etkot, jatkot, Heidi’s Bier Bar ja podcastin nauhoitus, joskus kerran viikossa, joskus kahdesti. Aasinsiltaa pitkin Niko jatkaa muistelemaan juuri mennyttä ja ollutta vappua.

– Mä en ole kaheksaan viikkoon juonu! Mulla oli niin tappokrapula perjantaina. Olin perjantaina klo 18.00 himassa. Tätä edelsi yksi hävinnyt lompakko, suljetut pankkikortit, sammuminen. Älkää kysykö, muistikuvat hyvin hatarat! No mä ajattelin, et okei perjantai, et lauantaina ei oo krapulaa – aivan hitonmoinen krapula, Niko tuskailee.

Tuli sunnuntai, aurinko nousi ja Saarinen nousi, mutta krapula jäi. Milloin Nikon ruokahalu palasi jälleen ja ”oireet” katosivat? Oh dear.

Seuraavaksi Niko päättää ottaa Jonnan ”parisuhdestatuksen” käsittelyyn ja heittää hänet kunnon roastiin, iltaroviolle suorastaan, Sami Kurosen tapaan. Selkä seinää vasteen – antaa kuulua! Jonnan ”hellulla” ei ole edes Nikotellen -podcast nimeä. Niko ehdottaakin nimeksi: ”Mr. Vatsalihas”.

Lopulta Jonna alkaa avata tilannetta, hykerrellen ja hihitellen.

– Ja kun Jonna puhuu tossa, niin hän puhuu niinku, hänen silmissään loistaa tähdet. Sä oot niin korvias myöten ihastunu! Niko kommentoi.

Kuka on tämä mysteerimies, jonka takia Jonna peräti hylkäsi Nikon?! Niko on katkera toisestakin syystä, mutta samalla kuitenkin mainitsee olevansa itsekin hieman ihastunut tähän ”mussukkaan”. Jonna on aivan eri ihminen.

– Meidän kuuntelijatkin on sillee, et ”vau” ja siis teidän on pakko olla kaikkien onnellisia Jonnan puolesta, koska tää podihan on nimenomaan vaan ja ainoastaan keskittynyt siihen, että me löydettäis miehet. Ja nyt se saatanan päivä koitti tän kaiken kriisin keskellä, kun koko maapallo on sekasin! Niko manaa.

Eikä tässä vielä kaikki, Niko on aivan pöyristynyt siitä mitä Jonna sanoo seuraavaksi.

Podcastissa paneudutaan myös erääseen galaktisen tärkeään kysymykseen. Kysymykseen liittyen kaksikolla tulee molemmilla Niagaran putouksen lailla sylki suuhun ja tarinoita riittää jaettavaksi.

Mutta sitten…

– Mä en suostu pystyyn kuolemaan! Mun Tinderissä, saatana hautausmaallaki on enemmän trafiikkia! Niko tuskailee.

Kyseessä on jakso 52 ja Saarinen päättää lopettaa parisuhteesta ja miehistä haaveilemisen.

– Hyi saatana! Jos lähetätte mulle IG:ssä jotain viestejä, niin mä blokkaan teidät! Niko lisää.

Purkauksen myötä käsittelyyn otetaan termi ”friendzone”, joka on monelle tullut varmasti turhankin tutuksi. Niko ei nimittäin ole yksin tilanteensa kanssa, sillä moni Nikotellen -kuuntelija voi samaistua hermoja riepottelevaan Tinderiin ja sen tuomiin  turhauttaviin matcheihin.

Podcastin lopuksi selviää – poistaako Niko Tinderin vai kääntyykö pimpin puoleen?

Kuuntele Nikotellen -podcast alta tai täältä!

Jakson voi kuunnella myös Soundcloudissa.

Nikotellen-podcastin ensimmäisen ja toisen tuotantokauden äänitteet löydät täältä.

Sarja löytyy myös Apple Podcasteista.

Podcastin ja www.tinderinparhaat.com tarjoaa www.metropoli.net

Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net & @nikotellen.