Kuuntelijoiden kuuma linja! ”Rakkauden ammattilaiset” Niko Saarinen ja Jonna Saari vastaavat suositussa podcastissaan tällä kertaa kuuntelijoiden kinkkisiin kysymyksiin

Kaksikko on saanut satoja kysymyksiä, joita he rupeavat perkaamaan tässä ohjelmassa.

Niko ja Jonna perehtyvät aluksi krapula-ahdistukseen sekä miten sitä voi hoitaa tai miten siltä voi välttyä. Niko paljastaa saaneensa iän karttuessa niin ahdistuneita tunteita krapulassa, että mieleen on jopa tullut ajatuksia itsemurhasta. Jonna sanoo, että koska hän on sinkku, ahdistavimmat krapulat tulevat hänelle viikonloppuisin. Mutta hätä ei ole tämän näköinen, sillä ”alan ammattilaisina” Niko ja Jonna tietävät selkeät ohjeet pulman ratkaisemiseksi.

Tässä podcastissa saadaan myös vastauksia mm. kysymyksiin ikäerosta, pihtaamisesta ja varsinkin kotitöistä. Nikolla on erityisen hyvä niksi monia parisuhteita vaivaavaan tilanteeseen, jossa kotityöt kasaantuvat epätasapainoisesti.

Jonna ja Niko puhuvat myös arjessa jaksamisesta sekä väsymyksestä aiheutuvan huonon omantunnon potemisesta. Molemmilla on asiasta paljon kokemusta sekä myös hyviä neuvoja, jotka saat selville kuuntelemalla ohjelman.

Entä pitäisikö kertoa olevansa biseksuaali, jos on jo kihloissa? Podcastissa saadaan vastaus tähänkin.

Kuuntele Nikon ja Jonnan Nikotellen-podcastin Kuuntelijoiden kuuma linja alta tai täältä!

Jakso on kuunneltavissa myös Soundcloudissa.

Nikotellen-podcastin ensimmäisen ja toisen tuotantokauden äänitteet löydät täältä.

Sarja löytyy myös Apple Podcasteista.

Metropoli ja Nikotellen ovat myös Instagramissa.