Munarikkaasta pääsiäisestä on toivuttu ja Niko Saarinen sekä Jonna Saari jakavat jälleen estotta muistoja menneisyydestä uusimmassa Nikotellen-jaksossa.

Tässä jaksossa ei ole suinkaan kyse vain Nikosta ja Jonnasta, kun sanonta: ”kerran yksi kaveri”, muuttuu todeksi kaksikon paljastaessa niin omia kuin myös kavereidensa värikkäitä menneisyyden paloja. Se on selvää etteivät riettaimmatkaan salaisuudet jää kertomatta!

Niko muun muassa kertoo perustavanlaatuisesti nuoruusvuosistaan ja kokemuksistaan Keravalla, erityisesti yhdellä tietyllä kadulla. Niko esimerkiksi kertoo nuorisosäätiön kämppänsä bileistä ja aamuyön jatkoista. Jaksossa selviää myös mitä laitonta Nikon kämpille tunnuksenomaisesti raahaattiin kerta toisensa jälkeen?

Ja keitä ovat Keravalaiset ”Mehuremmiläiset”? Nimittäin Niko paljastaa yhden ”Mehuremmiläisen” käyttäneen hänen asuntoaan kuin panoluolaa ja hoidelleen yhteensä neljä hänen kaveriaan. Niko kertoo itsekin himoinneensa tätä henkilöä, mutta kerran, kun kyseinen henkilö oli jälleen kerran asunnossa asian ytimessä suihkussa lukkojen takana, erään Nikon ystävän kanssa – Nikolla paloi käämi ja mitä sitten tapahtui?

Lisäksi Niko kertoo yhdestä baari-illasta Keravan Kinossa, jonka päätteeksi eräs heteromies päätyy Nikon luokse yöksi, lopun voitte arvata. Vaan eipä tarina päätykään siihen, sillä pian yhdestä yöstä tulee koko Keravan vitsaus ja Nikoa syytetään valehtelemisesta. Mitä tapahtui? Kuuntele dramaattiset käänteet podcastista.

Niko myös paljastaa jotain vuosia myöhemmin tapahtunutta, liittyen hänen työkaverinsa poikaystävään. Mitä Niko päätti tuolloin jättää sanomatta?

Lisäksi podcastissa paljastetaan mm. roskalavan löytöjä, kotibileiden onnettomuuksia hyvässä ja pahassa sekä minkä löydön Niko teki eräänä aamuna lakanoista.

Lisäksi selviää minkä tiedon eräs mies jakaa Jonnalle eräästä naisesta, jota tämä mies oli hyväillyt housujen alta ja kokenut jotain hyvin epämiellyttävää.

Jonna lukee ohjelmassa myös pari Tinder-profiilia uudelta sivustolta: www.tinderinparhaat.com.

Kuuntele Nikon ja Jonnan podcast alta tai täältä!

Jakson voi kuunnella myös Soundcloudissa.

Nikotellen-podcastin ensimmäisen ja toisen tuotantokauden äänitteet löydät täältä.

Sarja löytyy myös Apple Podcasteista.

Podcastin ja www.tinderinparhaat.com tarjoaa www.metropoli.net

Seuraa meitä myös Instagramissa @metropoli_net & @nikotellen.