Vuoden kauhumenestyselokuva pian ensi-iltaan Suomessa – katso traileri!

[jwplayer]http://youtu.be/WEzILTLSNyM[/jwplayer]
You’re Next tarjoilee älykästä ja karmivaa kauhua. Kuten koko elokuva, ei Davisonin perheen jälleennäkeminenkään ole perhekokoontuminen tavallisimmasta päästä.
Vanhempien hääpäivän kunniaksi lapset saapuvat kumppaneineen maalaiskartanoon nauttimaan illallista. Kuulumisten kertaaminen johtaa sisarusten väliseen kiihkeään yhteenottoon ja riidan saa poikki vain yhteinen vihollinen: kuokkimaan tunkeutuva naamioitunut murhaajajengi. Veri alkaa roiskua ja perheillallisesta muodostuu monen viimeinen ateria – turvassa on vain armottomin ja raa’in tappaja kaikista. On kuitenkin yksi, jota murhamiehet eivat ole huomioineet…
Keitä ovat murhaajat maskien takana? Miksi he haluavat teurastaa aterioitsijat? Kuka on seuraava uhri? Kuka voittaa eloonjäämistaistelun? You’re Nextin yllättävät käänteet puistattavat veritekojakin hyytävämmin!
Elokuvan on ohjannut Adam Wingard ja käsikirjoittanut Simon Barrett – molemmat kauhistuttavan tuttuja muiden muassa V/H/S ja V/H/S/2 –elokuvista (2012 ja 2013). You’re Next sai maailmanensi-iltansa Toronton kansainvälisillä elokuvajuhlilla vuonna 2011 ja menestyksekkään USA:n teatteriensi-iltansa elokuussa 2013. Elokuva on vuoden kansainvälisesti kovin kauhumenestys, joka on pelkästään kotimaassaan ansainnut tuotantokustannuksensa takaisin jo yli 18-kertaisina.
Suomessa elokuva nähdään valkokankailla 15.11.2013, mutta se nähdään myös ennen ensi-iltaansa Night Visions -festivaaleilla jo lauantaina 2.11.
Simon Barrett (s. 1978) on kohonnut sukupolvensa käsikirjoittajien kärkikastiin viimeisen kolmen vuoden aikana. 2000-luvun alussa elokuvauransa aloittaneen kirjoittajan nousukiito liittyy kiinteästi hänen työpariinsa, ohjaaja Adam Wingardiin. Wingard on toistaiseksi ohjannut kaikki Barrettin kirjoittamat menestykset: kylmäävän sarjamurhaajatarinan Kammottava tapa kuolla (A Horrible Way to Die, 2010) sekä jaksot viime vuoden kohutuimpiin antologiaelokuviin V/H/S (2012) ja The ABCs of Death (2012).
Maineen kasvaessa Barrett on kokeillut siipiään myös ohjaajana: sekä ensimmäisen V/H/S-elokuvan että nyt Night Visions -ohjelmistossa nähtävän V/H/S/2:n kehystarinat ovat Barrettin kirjoittamia ja ohjaamia. Nyt riippumattoman elokuvan parissa kyntensä teroittanutta Barrettia kutsuu myös Hollywood: Warner Bros. kiinnitti miehen vastikään kirjoittamaan filmatisointia brittikirjailija Jon Stockin vakoojaromaanista Dead Spy Running.

Jyväskylään napsahti huikea 12 000 euron potti: Katso video voitosta täältä…

Saatat myös tykätä
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!
Uutuus: Jokaisesta voitosta ja tappiosta rahaa takaisin!