Big Brother -talossa koettiin keskiviikkona raju riita helsinkiläisen parturi-kampaajan Nadazin, 38, ja vantaalaisen myyjän ja mallin Daiyanan, 24, välillä. Huutoriita saatiin aikaiseksi ruuanlaitosta.

– Mä perustelen suoraa sun naaman edessä, että miksi sä olet feikki. Kun olit tekemässä ruokaa, yritin auttaa sua. Mä yritän auttaa, mutta sä et halunnut apua, joten annoin sun olla rauhassa. Mä sanoin, että jos sua vituttaa, niin sä voit sanoa mulle siitä ja mä lähden, Diayana avasi keskustelun Nadazin kanssa BB-talon pihamaalla.

– Sä sanoit sen jälkeen, että sulla on migreeni, minkä takia et jaksa laittaa ruokaa loppuun. Mä pyysin sua kolme kertaa takaisin, kun tekeillä oleva ruoka oli sun, hän jatkoi.

Nazazin mukaan hän ei tarvinnut keittiöön apua, jonka suu käy koko ajan.

– Sanoin sinulle, että jos sä koko ajan sanot minulle, mitä minä teen, niin tee itse ruoka, Nadaz kertoi.

– Mä en tarvitse apua, mä olen 38-vuotias, niin tiedän, miten kana paistetaan, Nadaz jatkoi.

Hän oli myös kiinnostunut tietämään, millä perusteella Daiyana syyttää häntä feikiksi.

– Sä et voi sanoa mulle, että mä oon 100-prosenttisen feikki, koska mä en ole feikki, Nadaz totesi.

– Feikki on se, että sä tulit esittelemään, että sulla on kaikki hyvin, Daiyana totesi.

– Me ollaan kaikki aikuisia ihmisiä. Jos sä et halua jotain, niin sä voit sanoa siitä. Mä olen sanonut aikaisemmin, että haluan olla yksin tekemässä keittiössä ruokaa, Daiyana jatkoi.

Talon pihamaalla tilannetta yritti rauhoitella muun muassa kulttuurituottajaksi opiskeleva Kirsi, 25. Hän yritti löytää ratkaisua pitkään jatkuneeseen huutoriitaan.

– Tämä on iso konflikti. Sä et ole halunnut luokata Diayanan tunteita, mutta olet loukannut kuitenkin. Se on harmillista. Me voidaan miettiä, että miten tässä jatkossa ei tapahdu. Voiko olla, että ette tee ruokaa yhdessä, Kirsi pohti.

Nadaz poistui BB-talon pihamaalta takaisin sisälle kesken Kirsin aloittamien ”rauhanneuvottelujen”. Diayana kertoi tietävänsä, että hän osaa olla myös ärsyttävä.

Lue myös:

BB-Sofia luo uraa seksityöläisenä – avautuu trans-sukupuolisten syrjinnästä: ”Olen ottanut vallan takaisin itselleni”