Drag-artisti ja meikkitaiteilija Aarni Mikkola äänestettiin ulos Selviytyjistä. Hänen matkansa jatkuu Hylättyjen saarelle, jossa häntä vastassa on kauneusalan yrittäjä Susanna Penttilä.

Aarni antoi heimoneuvostossa oman äänensä Sohvaperunoistakin tutulle media-alan yrittäjälle Sanna Pikkaraiselle.

– Sä olet hyvä tyyppi, mutta se on ulos joko minä tai sinä, Aarni perusteli äänen antamista Sannalle.

Aarni kertoo avoimesti Metropolille, että Selviytyjät oli hänelle äärimmäisen raskas kokemus.

– Kukaan, joka ei itse ole ollut mukana tässä pelissä, ei ymmärrä, että millaista se todellisuudessa on. Kun ihmiset näkevät ohjelman telkkarissa, he saattavat usein ajatella, että hekin haluaisivat yrittää tätä kisaa. Mutta se on kyllä sellaista pusertamista se kilpailu, että monen on vaikea edes kuvitella, Mikkola toteaa Metropolille. 

Aarni kuvailee, että yksi haasvaimpia asioita hänelle oli Karibian ilmasto. 

– Yöt olivat siellä tropiikissa yllättävän kylmiä ja sateisia. Oli outoa, kun ensin hytisit kylmyydestä koko yön, ja sen jälkeen menit päiväsaikaan järjestettyihin kilpailuihin, joissa oli yli 40 astetta lämmintä. 

– Näiden kaikkien asioiden kombinaatio laittaa kyllä kenet tahansa aika äärirajoille. Etenkin, kun meillä ei ollut minkäänlaisia pesuaineita käytössä! Mikkola sanoo nauraen.

Lue myös:

Yksi asia oli Aarni Mikkolalle poikkeuksellisen raskasta Selviytyjät Suomi -kuvauksissa – ”Intiimiys tulee kaikille yllätyksenä”

Tässä on syy, miksi juontaja Juuso Mäkilähde ei itse osallistuisi Selviytyjiin – ”Se olisi minulle vaikeaa”

Juuso Mäkilähde kertoo rehellisen mielipiteensä taannoisesta Aki Manninen -kohusta – ”Ei ole minun pala kakkua”