Big Brother -talossa syttyi torstai-iltana erikoinen riita Lassen ja Taavin välillä. Riita liittyi perunoiden kypsentämiseen.

Miehet yrittivät valmistaa perunoita, mutta niiden kypsennys epäonnistui. Taavi koki, että Lasse syytti häntä pieleen menneistä perunoista. Lasse kuitenkin kiisti asian.

Riita paheni entisestään, kun perunat vihdoin valmistuivat.

Lasse pyysi Taavia maistamaan valmiita perunoita. Tähän Taavi vastasi ettei halua maistaa Lassen tekemiä perunoita. Häntä harmitti Lassen aiempi käytös.

– Sinä heität noin alatyylisiä juttuja minulle, Taavi totesi.

Lasse epäili Taavin suuttuneen siitä, että hän kiusasi aiemmin Taavia tämän iästä. Hän kehotti Taavia katsomaan itseään peiliin.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Myöhemmin miehet istahtivat alas olohuoneen sohvalle ja keskustelivat tilanteen läpi. Taavi vaati Lassea pyytämään anteeksi ikään viittaavaa kommenttiaan.

Lassella oli heti vastaus valmiina:

– Sinä olet haukkunut minun jalkoja, sinä olet haukkunut minun käsiä, sinä olet haukkunut vaikka mitä, Lasse aloittaa.

– Minä sanon sinulle jonkun nelikymppis-jutun – se on läppää, Taavi. Se on vitsiä, mistä kumpikaan ei suutu, kun sitä heitetään, hän jatkaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Taavi ei kuitenkaan nähnyt, että Lassen kommentti olisi ollut pelkkää huumoria. Taavin mukaan Lasse heitti kommentin loukkaamistarkoituksessa.

– Lasse, me tiedetään se molemmat, mies alleviivasi.

Lopulta miehet rauhoittuivat ja sopivat ”perunasodan” olevan ohi.

Lue myös:

BB-talosta häädetty Katja kommentoi vihdoin häntä koskevia väitteitä – paljastaa totuuden kulisseista: ”P*skamyrskyn määrä yllätti”

BB:ssä dramaattinen tuplapudotus – toinen häädetyistä otti lähdön raskaasti – ”Järkyttävän suuri pettymys!”